Καρδίτσα: Παραιτήθηκε η αντιδήμαρχος μετά τις καταγγελίες για υπεξαίρεση τροφίμων πλημμυροπαθών

Καρδίτσα: Παραιτήθηκε η αντιδήμαρχος μετά τις καταγγελίες για υπεξαίρεση τροφίμων πλημμυροπαθών

Ραγδαίες ήταν οι εξελίξεις μετά τις καταγγελίες ότι η αντιδήμαρχος Καρδίτσας Ουρανία Σούφλα, διατηρούσε στο σπίτι της σε ημιορεινό χωριό τρόφιμα τα οποία προορίζονταν για τους πλημμυροπαθείς, καθώς η ίδια υπέβαλε την παραίτησή της, το πρωί της Τρίτης 30 Μαρτίου.

Η παραίτησή της έγινε αποδεκτή από το Δήμαρχο Καρδίτσας και κινήθηκαν άμεσα οι διαδικασίες αντικατάστασης. Σύμφωνα με πληροφορίες νέος αντιδήμαρχος θα οριστεί ο κ. Θεόδωρος Θεοδωρόπουλος.

Αν και μέχρι τη Δευτέρα, 29 Μαρτίου ο δήμαρχος Βασίλης Τσιάκος δήλωνε ότι θα περιμένει την απόφαση της δικαιοσύνης για να προβεί σε ανάλογες κινήσεις και η ίδια η αντιδήμαρχος ότι έχει καταθέσει μηνύσεις και ασφαλιστικά μέτρα για τις καταγγελίες, τελικά υπέβαλε παραίτηση η οποία έγινε δεκτή.

Διαβάστε επίσης: Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ στο σπίτι της αντιδημάρχου Καρδίτσας μετά από καταγγελία για υπεξαίρεση τροφίμων

Να σημειωθεί ότι τόσο ο δήμαρχος, όσο και η Ουρανία Σούφλα επιβεβαίωσαν την έφοδο που έγινε από την αστυνομία στο σπίτι της και τον εντοπισμό τροφίμων που προορίζονταν για τους πλημμυροπαθείς.

Η αντιδήμαρχος με δήλωσή της υποστήριξε ότι παραιτήθηκε για λόγους ευθιξίας και προκειμένου να υπερασπιστεί την τιμή και υπόληψή της. Όσον αφορά στις ποσότητες τροφίμων που εντοπίστηκαν σπίτι της υποστήριξε ότι: «Ανέλαβα την διανομή για την Κοινότητά μου διότι ο Πρόεδρος της Κοινότητας, όπως και ο κάθε Πρόεδρος, εργάζεται εθελοντικά στη διανομή των τροφίμων και θεώρησε σημαντικότερο να ασχοληθεί με τα έργα υποδομών και οδοποιίας, όπου στην Κοινότητά μας ακόμα δεν έχουν αποκατασταθεί. Στις διανομές αυτές με βοήθησαν συγχωριανοί μου και όλα γίνονταν στο φως της ημέρας».

Με τη σειρά του, ο δήμαρχος Καρδίτσας προσπάθησε να δώσει πολιτική διάσταση στο θέμα υποστηρίζοντας ότι οι πολιτικοί του αντίπαλοι προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter