Καρέ – καρέ η κατάρρευση αποθήκης του ΟΣΕ στην Αλεξανδρούπολη

Καρέ – καρέ η κατάρρευση αποθήκης του ΟΣΕ στην Αλεξανδρούπολη

Ένας εκκωφαντικός θόρυβος ακούστηκε σήμερα το πρωί του Σαββάτου από την περιοχή του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης όταν μέρος της πρόσοψης ενός κτηρίου αποκολλήθηκε και έπεσε στο έδαφος.

Από τύχη δεν υπήρξαν τραυματισμοί αλλά ούτε και υλικές ζημιές σε διερχόμενα ή σταθμευμένα οχήματα καθώς πρόκειται για δρόμο ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά σε πάρκινγκ αυτοκινήτων.

Πρόκειται για μία από τις αποθήκες του λιμανιού οι οποίες είναι κτίσματα του 1870 και κατασκευάστηκαν από την Εταιρία Ανατολικών Σιδηροδρόμων, την εποχή που κατασκευαζόταν το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης και χτιζόταν γύρω από αυτό η καινούρια πόλη.

Να σημειωθεί δε πως με απόφαση του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Χρήστου Μέτιου, το έργο της ανάδειξης και αξιοποίησης των παλαιών αποθηκών του ΟΣΕ στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, προϋπολογισμού 2.618.485 ευρώ, εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας ΑΜΘ 2014-2020. Κάτι που σημαίνει πως οι συγκεκριμένες αποθήκες σε λιγότερο από ένα χρόνο αναμένεται να γίνουν πόλος έλξης για τους πολίτες της Αλεξανδρούπολης και όχι μόνο!

Τη στιγμή της κατάρρευσης τμήματος της αποθήκης του ΟΣΕ στην Αλεξανδρούπολη κατέγραψε κάμερα σε πάρκινγκ στο λιμάνι της πόλης.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό, αν η κατάρρευση οφείλεται και στους εξαιρετικά ισχυρούς άνεμοι που πνέουν από στην περιοχή με ένταση 7-8 μποφόρ.

Πηγή:e-evros.gr

https://www.facebook.com/alexpolisgr/videos/2225291754353892/

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter