Καρέ-καρέ η σκηνή που ο Τομ Κρουζ σπάει τον αστράγαλό του στην τελευταία του ταινία (Video)

Καρέ-καρέ η σκηνή που ο Τομ Κρουζ σπάει τον αστράγαλό του στην τελευταία του ταινία (Video)

O διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ Tομ Κρούζ μοιράστηκε υλικό από τα γυρίσματα της τελευταίας ταινίας του, «Επικίνδυνες Αποστολές», όπου φαίνεται πώς ακριβώς σπάει άσχημα τον αστράγαλό του.

Αν και η ταινία θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο, ο ηθοποιός εμφανίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή The Graham Norton Show για να μιλήσει για την έκτη ταινία του franchise. Στην πορεία της συνέντευξης, έδειξαν λεπτομερώς το ατύχημα όπως έγινε κατά το κυνηγητό πάνω σε ταράτσες του Λονδίνου.

«Κυνηγούσα τον Henry [σσ. συμπρωταγωνιστή, Henry Cavill] και είχα σκοπό να πέσω πάνω στον τοίχο από όπου θα σκαρφάλωνα – το λάθος ήταν ότι έπεσα με το πόδι πάνω», ανέφερε ο σταρ.

Στη σκηνή τον βλέπουμε όντως να σκαρφαλώνει τον τοίχο και να τρέχει για να συνεχίσει τη σκηνή. Όπως είπε, «Ήξερα εκείνη τη στιγμή ότι έσπασα τον αστράγαλό μου και πραγματικά δεν ήθελα να ξαναγυρίσω την σκηνή κι έτσι απλώς τη συνέχισα. Μετά τους είπα ”Έχει σπάσει. Τέλος τα γυρίσματα. Πηγαίνετέ με στο νοσοκομείο”, και έτσι όλοι σήκωσαν το τηλέφωνό τους και άρχισαν να κανονίζουν τις διακοπές τους».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter