Καρέρα: «Παίξαμε φοβισμένα»

Καρέρα: «Παίξαμε φοβισμένα»

Ο Μάσιμο Καρέρα απέδωσε την ήττα της ΑΕΚ από την Λέστερ στο γεγονός ότι οι παίκτες του μπήκαν φοβισμένοι στο πρώτο ημίχρονο και δέχθηκαν δύο γκολ.

«Μπήκαμε στο πρώτο ημίχρονο και παίξαμε φοβισμένα. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε δυνατά. Είναι κρίμα, όμως, που δεν ισοφαρίσαμε για την προσπάθεια των παιδιών στο τέλος. Είχαμε μια φοβία στο ξεκίνημα πως θα χάσουμε την μπάλα και κάναμε κακές πάσες γενικά», δήλωσε ο Ιταλός προπονητής της Ενωσης, ο οποίος πρόσθεσε: «Στο δεύτερο γκολ της Λέστερ χάθηκε ο παίκτης, ήταν μόνος και σκόραρε. Όταν έχουμε στημένες φάσεις, πρέπει να μαρκάρεις τον παίκτη σου, είναι και θέμα συγκέντρωσης. Παίξαμε χωρίς φόβο στο δεύτερο μέρος, όπως έπρεπε να παίξουμε από την αρχή. Τώρα κοιτάμε τη συνέχεια».

Ο αμυντικός της ΑΕΚ Εμάνουελ Ινσούα δήλωσε: «Πιστεύω ότι δεν κάναμε κακό παιχνίδι. Το λέγαμε και με τα παιδιά στα αποδυτήρια ότι το παραμικρό λάθος το πληρώνεις απέναντι σε τέτοιες ομάδες. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Στο πρώτο ημίχρονο η Λέστερ είχε υπεροχή στον άξονα. Εμείς φορτώσαμε τον άξονα στο δεύτερο ημίχρονο, ήρθε το γκολ γρήγορα και χάσαμε άλλη μία ευκαιρία για την ισοφάριση»

Ο προπονητής της Λέστερ Μπρένταν Ρότζερς σχολιάζοντας το ματς είπε:

«Δεν ήταν εύκολο να παίξουμε γρήγορο και επιθετικό ποδόσφαιρο. Δεν ήταν καλός ο αγωνιστικός χώρος. Πριν το πέναλτι αρχίσαμε να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο με κάθετες πάσες. Είχαμε και κάποιες αμυντικές αδυναμίες. Μπήκαμε όμως με 2-0 υπέρ μας στο ημίχρονο και ήταν σημαντικό. Θέλαμε να κάνουμε και το 3-0. Ο αντίπαλος μας είχε τις στιγμές του. Για να πάρεις τη νίκη θέλει συγκέντρωση σε όλο το παιχνίδι. Ηταν πολύ όμορφο το γκολ της ΑΕΚ, εμείς κάναμε το λάθος στην πίεση».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter