Καρέρα: Στόχος η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ

Καρέρα: Στόχος η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ

Η ΑΕΚ βρίσκεται έναν βαθμό πίσω από τον ΠΑΟΚ και διεκδικεί με αξιώσεις τη δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Κι αυτός είναι ο μεγάλος στόχος στον οποίο αναφέρθηκε ο προπονητής της Μάσιμο Καρέρα μιλώντας «Bergamo News».

Ο Ιταλός τεχνικός αρχικά μίλησε για την κατάσταση στην Ελλάδα λόγω του κορονοϊού αναφέροντας ότι «εδώ είμαστε θωρακισμένοι αλλά όχι σαν στο Μπέργκαμο, όπου δεν μπορείτε να φύγετε από τα σπίτια σας. Ακόμα και εδώ, τα εστιατόρια και τα δημόσια καταστήματα είναι κλειστά, ωστόσο μπορούμε ακόμα να κινηθούμε».

Στην συνέχεια ο προπονητής της ΑΕΚ μίλησε:

Για την δουλειά του στην ΑΕΚ και τα θετικά αποτελέσματα που έχει: «Είμαστε τρίτοι, ένα βαθμό πίσω από τον δεύτερο ΠΑΟΚ και επομένως ένα βαθμό πίσω από το Τσάμπιονς Λιγκ. Η πρώτη θέση είναι ήδη πολύ μακριά, καθώς ο Ολυμπιακός βρίσκεται 15 πόντους μπροστά. Στην ΑΕΚ είναι πολύ θετική η εμπειρία, ενώ ο στόχος είναι η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ και η κατάκτηση του Κυπέλλου».

Για την πρόκληση της ΑΕΚ: «Το ποδόσφαιρο είναι διεθνές. Πλέον δεν είναι δύσκολο να πηγαίνεις από τη μια χώρα στην άλλη. Υπάρχει πάντα η πίεση που πρέπει να ξέρεις πώς να τη διαχειριστείς. Και πάνω από όλα πρέπει να είσαι καλός στην επίτευξη αποτελεσμάτων».

Για την πορεία της Αταλάντα στο Τσάμπιονς Λιγκ: «Κάνει κάτι εξαιρετικό και δεν έχει τελειώσει ακόμα. Έχει αποδειχθεί ότι είναι μια ευρωπαϊκή ομάδα και μπορεί να είναι μια έκπληξη».

Για το πότε πιστεύει ότι έγινε αυτό το άλμα στην ποιότητα: «Όταν κατανόησαν και έμαθαν από τα λάθη που έγιναν στα πρώτα παιχνίδια. Μετά βγήκε η αληθινή Αταλάντα, παίζοντας χωρίς προβλήματα, χωρίς όρια, χάρη σε ένα εξαιρετικό προπονητή».

Για το εάν το Τσάμπιονς Λιγκ είναι ένας άλλος πλανήτης: «Ναι, υπάρχουν παίκτες του υψηλότερου επιπέδου. Θα πρέπει να μπορείς να παίξεις παιχνίδια σε υψηλή ένταση».

Για την πορεία από τη Ρωσία στην Ελλάδα και το ότι συνεχίζει να ταξιδεύει: «Αργά ή γρήγορα θα μπορώ να γίνω γνωστός και στην Ιταλία».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter