Καρέρα: Στόχος η πρόκριση για την ΑΕΚ

Καρέρα: Στόχος η πρόκριση για την ΑΕΚ

Ο Mάσιμο Καρέρα μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου για τον αυριανό αγώνα με την Μπράγκα ανέφερε πως η Πορτογαλική ομάδα διαθέτει ποιοτικούς παίκτες και τόνισε πως η ΑΕΚ στοχεύει στην πρόκριση της επόμενης φάσης του Γιουρόπα Λιγκ.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της Ενωσης:

– Για το ποιος θα είναι ο καλύτερος τρόπος να προσεγγίσει το παιχνίδι για να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα: «Θα παίξουμε απέναντι σε μια καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες, που αγωνίζεται με ταχύτητα. Ξέρουμε ότι είναι καλοί στο ένας εναντίον ενός, συνεπώς θα προσπαθήσουμε να τους σταματήσουμε σε αυτό και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι».

– Για το ποιος είναι το φαβορί η ΑΕΚ ή η Μπράγκα: «Κάθε ματς είναι διαφορετικό. Συνεπώς θα δούμε αύριο».

– Για το ποιος είναι ο στόχος της ΑΕΚ στον όμιλο: «Ο στόχος μας είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση. Γι’ αυτό από αύριο θα ξεκινήσει αυτή η προσπάθεια για να προχωρήσουμε με νίκη».

– Για το αν έχει καταλήξει στην ενδεκάδα: «Κατά 90% ναι».

«Είμαστε ανταγωνιστικοί»

Τους παίκτες της ΑΕΚ εκπροσώπησε ο Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος δήλωσε:

-Για το πως περιμένει το παιχνίδι κι αν υπάρχει φαβορί: «Περιμένω ένα ισορροπημένο ματς, όπως όλα στον όμιλο. Ξέρω την ομάδα της Μπράγκα, έχει γρήγορους παίκτες, όπως είπε και ο προπονητής μας. Εμείς είμαστε ανταγωνιστικοί σαν σύνολο, μπαίνουμε επιθετικά στην άμυνα και θεωρώ πως είναι ένα παιχνίδι που δεν έχει φαβορί».

-Για το αν υπάρχει κάποιος παίκτης της Μπράγκα με τον οποίο έχει μιλήσει για το παιχνίδι και για το ποιους παίκτες ξεχωρίζει: «Δεν έχω μιλήσει με κάποιον. Γνωρίζω όμως τον Παουλίνιο που είχαμε παίξει μαζί σε μικρή ηλικία. Σίγουρα αύριο θα μιλήσω με κάποιους. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον. Η Μπράγκα ως σύνολο ξεχωρίζει τα τελευταία χρόνια ανεξαρτήτως του προπονητή που έχει».

-Για το αν το γεγονός ότι παίζει στην Πορτογαλία αποτελεί έξτρα κίνητρο για τον ίδιο κι αν του αρέσει να παίζει μαζί με τον Ανσαριφάρντ στην ενδεκάδα: «Είναι ξεχωριστό να παίζω στη χώρα μου και ειδικά απέναντι σε μια ομάδα που ξέρω. Αλλά όταν ξεκινήσει το ματς όλα αυτά τα ξεχνάω. Ο Καρίμ είναι ένας καλός παίκτης, τα πάει καλά και μου αρέσει να παίζω μαζί του όπως και με τους άλλους συμπαίκτες μου. Μας βοηθάει, αποτελεί μια καλή προσθήκη αλλά μου αρέσει να παίζω με όλους τους συμπαίκτες μου το ίδιο».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter