Καρέρα: «Συγκέντρωση και αυτοθυσία εναντίον της Λέστερ»

Καρέρα: «Συγκέντρωση και αυτοθυσία εναντίον της Λέστερ»

Η ΑΕΚ υποδέχεται αύριο (29/10, 19:55, Cosmote Sports) στο Ολυμπιακό Στάδιο την Λέστερ για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League και θέλει θετικό αποτέλεσμα για να παραμείνει «ζωντανή» στη διεκδίκηση της πρόκρισης μετά την ήττα της από την Μπράγκα…

Ο Μάσιμο Καρέρα ζήτησε παό τους παίκτες του να αφήσουν πίσω την Μπράγκα και να συγκεντρωθούν 100% στην αγγλική ομάδα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καρέρα:

Για την ενδεκάδα: «Εχω αποφασίσει, αλλά υπάρχουν 2-3 πράγματα που με απασχολούν, αλλά αυτά θα τα αποφασίσω μετά την τελευταία προπόνηση».

Για το τι θα αλλάξει σε σχέση με το ματς εναντίον της Μπράγκα: «Πρώτα απ’ όλα να κάνουμε τις ευκαιρίες γκολ. Εναντίον τέτοιων ομάδων δεν θα σου παρουσιαστούν πολλές. Γνωρίζουμε ότι αντιμετωπίζουμε μια μεγάλη ομάδα και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, αν έχουμε πνεύμα αυτοθυσίας. Η Λέστερ διακρίνεται από ατομική και ομαδική ποιότητα. Έχει παίκτες με εξαιρετικά χαρακτηριστικά, ειδικά στον τομέα της ταχύτητας. Πρέπει να έχουμε κοντά τις γραμμές μας και να κάνουμε το παιχνίδι μας. Από εκεί και πέρα, είναι ένα ματς και τα πάντα μπορούν να συμβούν».

Για το αποτέλεσμα με το οποίο θα είναι ευχαριστημένος: «Μπαίνουμε στο γήπεδο για να κάνουμε το παιχνίδι μας. Γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά ποιες είναι οι δυνατότητές μας κι αυτά πρέπει να τα βγάλουμε πάνω στο γήπεδο. Επαναλαμβάνω ότι είναι ένα ματς, η μπάλα είναι στρογγυλή και ίσως εμείς να είμαστε χαρούμενοι στο τέλος».

Για τη Λέστερ: «Πιστεύω ότι είναι σπουδαία ομάδα μέσα κι έξω από το γήπεδό της. Θα δημιουργήσει το παιχνίδι της και ειδικά απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι έδειξε ότι έχει όλες τις προδιαγραφές για να αντιμετωπίσει κορυφαίους αντιπάλους».

Για τις άδειες κερκίδες: «Στα αποδυτήρια θα πω στους παίκτες αυτό που θα σκεφτώ εκείνη την ώρα. Δεν είναι κάτι που το έχω γραμμένο, αλλά κάτι που θα βγει μέσα από την καρδιά μου. Είναι λίγο… σουρεάλ να παίζουμε χωρίς κόσμο. Θέλουμε να έχουμε κοντά τους οπαδούς μας. Θα πρέπει να το ξεπεράσουμε και οι παίκτες να βρουν την έξτρα δύναμη από μέσα τους».

«Πρόκληση για όλους»

Τους παίκτες της ΑΕΚ εκπροσώπησε ο Παναγιώτης Τσιντώτας, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε: «Είναι πρόκληση για όλους μας στο κλαμπ, απέναντι σε μία ομάδα που έχει καταφέρει να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να βρίσκεται ανάμεσα στους κορυφαίους της Premier League. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να πιστέψουμε σε εμάς και να πάρουμε από το ματς ό,τι καλύτερο μπορούμε. Η Λέστερ είναι ομάδα που δεν συγχωρεί το λάθος, άρα χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή, ειδικά όταν χάνουμε τη μπάλα. Είναι και για εμένα μια πρόκληση. Απέναντι σε τέτοιες ομάδες η άμυνα είναι αυτή που καθορίζει το αποτέλεσμα. Δεν θεωρώ ότι θα μπορούσα να το κρίνω μόνος μου, αλλά σίγουρα θα δώσω το καλύτερο. Πυξίδα όλων μας θα είναι η νίκη με τη Βόλφσμπουργκ και μακάρι να πανηγυρίσουμε μια αντίστοιχη επιτυχία».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter