Καρέρα: «Υπό… κατασκευή η ΑΕΚ»

Καρέρα: «Υπό… κατασκευή η ΑΕΚ»

O Μάσιμο Καρέρα βρίσκεται λιγότερο από δύο μήνες στο πάγκο της ΑΕΚ και μιλώντας σε ιταλική ιστοσελίδα έκανε τον πρώτο του απολογισμό. 

«Οι πρώτες εβδομάδες στην Αθήνα είναι αρκετά καλές. Προσπαθώ να βάλω τη δική μου φιλοσοφία στην ομάδα που είναι ακόμα υπό… κατασκευή. Ο στόχος είναι ξεκάθαρος: να κερδίσουμε κάτι. Να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε και στη χειρότερη περίπτωση να παίξουμε στο Γιουρόπα Λιγκ. Ρεαλιστικός στόχος μας θα μπορούσε να είναι η κατάκτηση του κυπέλλου», δήλωσε ο προπονητής της Ενωσης. Και πρόσθεσε:

«Τα αποτελέσματα είναι θετικά, αλλά ήταν πρόβλημα ότι το τελευταίο διάστημα υπήρχαν παιχνίδια ανά τρεις ημέρες. Είναι πάντα δύσκολο να βρεις την φυσική και ψυχική ενέργεια, χωρίς να προλάβεις να ξεκουραστείς, αλλά οι παίκτες μου τα πήγαν καλά. Στο πρωτάθλημα υπάρχουν δυσκολίες, αλλά έτσι κι αλλιώς πουθενά δεν είναι εύκολα. Υπάρχουν δυνατές ομάδες, όπως ο Ολυμπιακός που είναι πρωτοπόρος και ο ΠΑΟΚ που ακολουθεί. Και μετά ο Παναθηναϊκός. Καμία νίκη δεν είναι δεδομένη κόντρα σε κανέναν αντίπαλο στην Ελλάδα. Υπάρχει ένταση σε κάθε αγώνα».

Ο Καρέρα στις δηλώσεις του αναφέρθηκε και στην ατμόσφαιρα των ελληνικών γηπέδων λέγοντας ότι «οι οπαδοί είναι εξαιρετικά θερμοί, ειδικά στα ντέρμπι». 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter