Καρέρα: «Υποφέραμε, παλέψαμε, νικήσαμε»

Καρέρα: «Υποφέραμε, παλέψαμε, νικήσαμε»

Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και από την εμφάνιση της ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα έμεινε ο Μάσιμο Καρέρα, ο οποίος στις δηλώσεις του στάθηκε στη θέληση των ποδοσφαιριστών του.

«Η ομάδα υπέφερε, πάλεψε, αγωνίστηκε. Η ομάδα έδωσε τα πάντα απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη», δήλωσε ο τεχνικός της Ενωσης, ο οποίος πρόσθεσε: «Οι παίκτες ξέρουν το σύστημα, αυτό ξέρουμε, αυτό παίζουμε και δουλεύουμε και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Αυτό το σύστημα ταιριάζει, αλλά στο ποδόσφαιρο πάντα πρέπει να αλλάζουμε συστήματα και να προσαρμοζόμαστε. Σίγουρα είμαστε τυχεροί που δεν δεχθήκαμε γκολ καθώς και τα δύο ήταν οφσάιντ, όμως πρέπει να δουλέψουμε τις στημένες φάσεις».

Ο προπονητής του ΠΑΣ Αργύρης Γιαννίκης από την πλευρά του, είπε: «Είχαμε δύο γκολ τα οποία δεν μέτρησαν με τη βοήθεια του VAR. Από εκεί και μετά είναι δύσκολο γιατί παίζει ρόλο και η ψυχολογία των παικτών. Μπράβο στους παίκτες γιατί το πίστεψαν. Είχαμε κλείσει την ΑΕΚ στην πλευρά της, είχαμε την κατοχή και τον έλεγχο του αγώνα. Είχαμε επίσης και ένα δοκάρι. Κάναμε φάσεις και ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Χάσαμε την μπάλα κάπως εύκολα στην αρχή και μετά τα πήγαμε καλύτερα. Ήμασταν άτυχοι με το VAR. Πάλι μπράβο στους παίκτες γιατί όταν βάζεις δύο γκολ στην ΑΕΚ που δεν μετράνε και είσαι ο ΠΑΣ Γιάννινα μετά πέφτει η ψυχολογία. Έχουμε πολλά πράγματα να δουλέψουμε ακόμα και κάτω υπό δύσκολες συνθήκες». 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter