Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
Στη μάχη η κυβέρνηση είναι μόνη της

«Καρφί» Αχτσιόγλου κατά ΓΣΕΕ: «Δεν υπάρχει σοβαρή τριτοβάθμια συνδικαλιστική οργάνωση»

Σε ένα σημείο της ομιλίας της στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου σχολίασε την στάση που κρατά η κορυφαία συνδικαλιστική οργάνωση της χώρας, η ΓΣΕΕ, με πρόεδρο τον Γ. Παναγόπουλο, για το ποιους στόχους στηρίζει και διεκδικεί.

Συγκεκριμένα ανέφερε: 

«Πρέπει να είμαστε πεπεισμένοι για τη σπουδαιότητα και την ορθότητα του πολιτικού μας στόχου. Διότι σε αυτή τη μάχη είμαστε μόνοι μας», είπε η υπουργός αναφερόμενη στο κρίσιμο μέτωπο της αύξησης του κατώτατου μισθού που έχει αποφασίσει η κυβέρνηση.

Και συνέχισε "στοχεύοντας" στη ΓΣΕΕ: 

«Δυστυχώς δεν έχουμε μια σοβαρή τριτοβάθμια συνδικαλιστική οργάνωση να στηρίζει αυτούς τους στόχους και να διεκδικεί. Αυτά τα ζητήματα του πολιτικού προσανατολισμού και του σχεδίου μας με σαφείς αιχμές έχουν τη μεγαλύτερη σημασία και λιγότερο, το ποια πρόσωπα που θα τα υλοποιήσουν».

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.