«Καρφί» Γαβρόγλου: «Δεν ήξερα ότι το ΚΚΕ είναι τόσο… θρησκευόμενο»

«Καρφί» Γαβρόγλου: «Δεν ήξερα ότι το ΚΚΕ είναι τόσο… θρησκευόμενο»

Με μία δηκτική ατάκα απάντησε ο Κ. Γαβρόγλου στις επικρίσεις του ΚΚΕ αναφορικά με την επείγουσα μορφή του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Υγείας.

Αντιπαράθεση προκάλεσε στην Ολομέλεια η επείγουσα μορφή συζήτησης του πολυνομοσχεδίου που αλλάζει -μεταξύ άλλων- τον τρόπο εισαγωγής στην Ανώτατη Εκπαίδευση. Από την πλευρά της ΝΔ, ο Κ. Τζαβάρας έκανε λόγο για στραγγαλισμό του δημοκρατικού διαλόγου, ενώ τη σκυτάλη πήρε ο βουλευτής του ΚΚΕ, Θ. Παφίλης, ο οποίος χαρακτήρισε «άθλιο και απαράδεκτο» το γεγονός ότι συζητείται νομοσχέδιο τη Μεγάλη Εβδομάδα που είναι κλειστά τα σχολεία και τα Πανεπιστήμια.

Οι χαρακτηρισμοί του κ. Παφίλη δεν έμειναν ασχολίαστοι από τον υπουργό Παιδείας. «Ο εκπρόσωπος ΚΚΕ είπε ότι είναι άθλιο το νομοσχέδιο επειδή έρχεται Μεγάλη βδομάδα. Δεν ήξερα ότι είναι τόσο θρησκευόμενο το ΚΚΕ…» απάντησε, προκαλώντας την απορία του κ. Παφίλη: «Τι λέτε τώρα;». Ο Κ. Γαβρόγλου επισήμανε πως όσα διατύπωσε ο κ. Παφίλης δεν αποτελούν πολιτική θέση.

«Δεν θα μας ειρωνεύεται» ανταπάντησε ο βουλευτής του ΚΚΕ, με την κόντρα να κλείνει ο υπουργός, λέγοντας: «Μα μόνο με ειρωνεία μπορεί να αντιμετωπίσει κανείς αυτή τη θέση»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter