«Καρφί» Μουζέλη για Κυριάκο: Ο Τσίπρας τρώει για πρωινό τον Μητσοτάκη (Video)

«Καρφί» Μουζέλη για Κυριάκο: Ο Τσίπρας τρώει για πρωινό τον Μητσοτάκη (Video)

Ευθείες βολές κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο ομότιμος καθηγητής κοινωνιολογίας της Σχολής Οικονομικών Πολιτικών Επιστημών London School of Economics, Νίκος Μουζέλης, που υπογράφει το κείμενο στήριξης στην πρωτοβουλία «Γέφυρα».

Μιλώντας στην ΕΡΤ1 υποστήριξε ότι Αλέξης Τσίπρας και Κυριάκος Μητσοτάκης είναι σε άλλα επίπεδα. «Η μεταξύ τους διαφορά φαίνεται ακόμα και από τον τρόπο που κινούνται, είναι σε άλλα επίπεδα. Ο Αλέξης Τσίπρας θα είναι ο κύριος παίκτης στο πολιτικό σύστημα για πολλά χρόνια», ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε λέγοντας:

«Τον Κυριάκο Μητσοτάκη τον τρώει για breakfast. Είναι ένας άνθρωπος που παίζει το παιχνίδι πάρα πολύ αποτελεσματικά και έξυπνα. Η μεταξύ τους διαφορά φαίνεται ακόμα και από τον τρόπο που κινούνται, είναι σε άλλα επίπεδα» ενώ εκτίμησε ότι ο κύριος παίκτης στο πολιτικό σύστημα για πολλά χρόνια θα είναι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Σημειώνεται πως τη Δευτέρα, υπογράφηκε από περισσότερες από 100 προσωπικότητες η προκήρυξη της πρωτοβουλίας για την ανασυγκρότηση της κεντροαριστεράς που έχει ως στόχο «έναν ισχυρό προοδευτικό πόλο που θα φράξει τον δρόμο στο δεξιό /ακροδεξιό μπλοκ.

Όσον αφορά τη Συμφωνία των Πρεσπών, ο ομότιμος καθηγητής Κοινωνιολογίας στο LSE, ανέφερε ότι ήταν η θρυαλλίδα για την αναδιάταξη του πολιτικού σκηνικού. Όπως είπε, το ΚΙΝΑΛ ακολούθησε πιστά τον πρόεδρο της ΝΔ. Κατηγόρησε Κ. Μητσοτάκη και Φ. Γεννηματά για μικροπολιτικές σκοπιμότητες.

«Αν είχε αποτύχει η Συμφωνία, η γείτονα χώρα θα συνεχίζονταν να ονομαζόταν Δημοκρατία της Μακεδονίας και κάποια στιγμή θα έμπαινε στην Ευρωπαϊκή Ένωση» σημείωσε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter