«Καρφί» Παυλάκη σε Πορτοσάλτε: «Επιμένατε να κόψουν τον λαιμό τους όσοι δεν κάνουν εμβόλια, δεν πάει έτσι» (Video)

«Καρφί» Παυλάκη σε Πορτοσάλτε: «Επιμένατε να κόψουν τον λαιμό τους όσοι δεν κάνουν εμβόλια, δεν πάει έτσι» (Video)

Αυστηρή προειδοποίηση πως η πανδημία είναι ακόμα εδώ και οι πολίτες θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, απηύθυνε ο γιατρός – ερευνητής στις ΗΠΑ, Γιώργος Παυλάκης μέσω του ΣΚΑΪ. Μάλιστα, έσπευσε να… βάλει στη θέση του και τον Άρη Πορτοσάλτε.

«Μέχρι τον Σεπτέμβρη μπορεί να έχουμε 2-3 επιδημίες ακόμα», είπε με νόημα ο κ. Παυλάκης ενώ επισήμανε πως οι περισσότεροι αναπνευστικοί ιοί δεν κάνουν ανοσία κατάλληλη για να σταματήσουν τη μόλυνση. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την επαναμόλυνση. Πρόσθεσε ακόμα πως η Όμικρον 2 είναι διαφορετικός ιός, όπως και κάθε παραλλαγή.

Αναφορικά με τα εμβόλια σημείωσε πως δεν είμαστε κοντά να βρεθεί εμβόλιο με μεγαλύτερη διάρκεια, γι’ αυτό όσοι έχουν προβλήματα υγείας θα πρέπει να κάνουν 4η δόση και στο μέλλον κι άλλες. Η 4η δόση στους 50 ετών και άνω θα εξαρτηθεί από το πόσο θα τηρήσουμε τα μέτρα, είπε.

Και εν συνεχεία ακολούθησε μία… ενδιαφέρουσα στιχομυθία με τον Άρη Πορτοσάλτε με τον Γιώργο Παυλάκη να τονίζει: «Έχετε και εσείς ευθύνη στα Μέσα (σ.σ. ΜΜΕ)» και να προσθέτει: «Κύριε Πορτοσάλτε επιμένατε για μήνες ότι έχουμε τα εμβόλια, “να πάνε να κόψουν τον λαιμό τους όσοι δεν τα κάνουν”. Δεν πάει έτσι».

Εν κατακλείδι, μετά και την παρότρυνση να πάνε σε διάλειμμα, ο κ. Παυλάκης υπογράμμισε, απευθυνόμενος στους πολίτες: «Προστατευτείτε γιατί θα έχουμε άνοδο κρουσμάτων και θανάτων».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter