«Καρφί» βουλευτή της ΝΔ σε Καραμανλή με φόντο τα αποκαΐδια στη Δυτική Ελλάδα

«Καρφί» βουλευτή της ΝΔ σε Καραμανλή με φόντο τα αποκαΐδια στη Δυτική Ελλάδα

Ερώτηση στον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κατέθεσε ο βουλευτής της συμπολίτευσης, Άγγελος Τσιγκρής, ζητώντας την ενίσχυση της Διεύθυνσης Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών Δυτικής Ελλάδας με προσωπικό. Ο κ. Τσιγκρής ρίχνει «σπόντα» για την εξαίρεση της Διεύθυνσης από τις προσλήψεις έκτακτου προσωπικού και θυμίζει με νόημα τις πυρκαγιές του περασμένου Ιουλίου και Αυγούστου.

Ο βουλευτής Αχαΐας με τη ΝΔ σημειώνει στην Ερώτησή του προς τον κ. Καραμανλή πως η εν λόγω Διεύθυνση είναι επιφορτισμένη με την αποτίμηση των ζημιών που προκάλεσαν οι πρόσφατες πυρκαγιές, όπως επίσης με την άμεση διεκπεραίωση ανάλογων υποθέσεων από το παρελθόν.

Επ΄ αυτού, υπογραμμίζει την ύπαρξη «έντονων προβλημάτων στη λειτουργία» της Διεύθυνσης, η οποία δεν διαθέτει δικές της εγκαταστάσεις και λειτουργεί με μόλις οκτώ άτομα προσωπικό. Διόλου τυχαία και η επισήμανση των 15 φυσικών καταστροφών τελευταία τρία χρόνια αλλά και των ζημιών που προκάλεσαν στην περιοχή οι πυρκαγιές του Ιουλίου και Αυγούστου.

Καταλήγοντας, ο κ. Τσίγκρης πετά το «καρφί» εξαίρεσης «της συγκεκριμένης υπηρεσίας από τις επικείμενες προσλήψεις 90 ατόμων ως έκτακτο προσωπικό» και ρωτά τον υπουργό για τις ενέργειες στις οποίες προτίθεται να προβεί για την άμεση πρόσληψη προσωπικού καθώς και για το πότε αναμένονται οι προσλήψεις.

Μυστικά & Documento

17/10/2021, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
Documento Newsletter