«Καρφιά» από το Μέτωπο Νοσοκομειακών Γιατρών κατά ΝΟΔΕ Ρεθύμνου: «Συγχαρητήρια που κατέχετε και φωτογραφίες»

«Καρφιά» από το Μέτωπο Νοσοκομειακών Γιατρών κατά ΝΟΔΕ Ρεθύμνου: «Συγχαρητήρια που κατέχετε και φωτογραφίες»

«Φαίνεται ότι κάποιοι ζήλεψαν τη «δόξα» του Μανιαδάκη και της έκδοσης πιστοποιητικού κοινωνικών φρονημάτων!», τονίζει το Μέτωπο Νοσοκομειακών Γιατρών που στέφεται κατά της ΝΟΔΕ Ρεθύμνου.

Και τονίζει: «Δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς η αναφορά (με μορφή υστερόγραφου) στην ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Ρεθύμνης, δηλαδή της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας, προς τρεις γιατρούς του νοσοκομείου Ρεθύμνου:

“Υ.Γ : Κατέχομε (…) φωτογραφικό υλικό τριών (3) εκ των υπό παραίτηση ιατρών, παρισταμένων σε προεκλογική εκδήλωση του έτους 2019 του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης…”»

«Αν κάποιος δεν ήξερε ότι εκδόθηκε την 22η Ιανουαρίου 2021, θα μπορούσε να θεωρήσει ότι γράφτηκε μισό αιώνα πριν και παραπάνω. Και όχι στις μέρες μας, που:

· Η πολιτική ή/και συνδικαλιστική δράση ιατρών του ΕΣΥ δεν αποτελεί ψόγο, ούτε πειθαρχικό ή άλλο παράπτωμα.

· Δεν απαγορεύεται η συμμετοχή ιατρών ΕΣΥ σε προεκλογικές συγκεντρώσεις κομμάτων.

· Δεν είναι δυνατόν η παρουσία σε προεκλογική συγκέντρωση κόμματος, να αφαιρεί από οποιονδήποτε το δικαίωμα στην κριτική, στην κινητοποίηση και στον αγώνα.

Μπορούμε ν΄ αναρωτηθούμε σκωπτικά αν το ρετσινόλαδο θα συμπεριληφθεί στον κατάλογο συνταγογραφούμενων σκευασμάτων, και να το προσπεράσουμε. Όμως, όχι!

Ως εδώ! Μάλλον μετά την ανασύσταση του «Σπουδαστικού της Ασφάλειας», κάποιοι ονειρεύονται και την σύσταση ειδικού «Ιατρικού της Ασφάλειας» που θα εγκαλεί ή θα καλεί κατά περίπτωση τους ιατρούς του ΕΣΥ “διά υπόθεσιν τους”», προσθέτει το Μέτωπο Νοσοκομειακών Γιατρών.

«Καλούμε την ΟΕΝΓΕ, τις Ενώσεις Γιατρών, τους Ιατρικούς Συλλόγους να εκδηλώσουν την καταδίκη τους στην πρωτοφανή ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Ρεθύμνης.

Καλούμε την ΑΔΕΔΥ, και τις λοιπές συνδικαλιστικές οργανώσεις να καταδικάσουν απερίφραστα.

Καλούμε όλα τα κόμματα να τοποθετηθούν άμεσα και με σαφήνεια, αν επιδοκιμάζουν τέτοιες πρακτικές.

Καλούμε όλους τους δημοκρατικούς πολίτες ν΄ αναλογιστούν το δρόμο που κάποιοι πορεύονται.

Ως εδώ!», καταλήγει.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter