«Καρφιά» Αυγέρη κατά Θεοδωρικάκου στη Βουλή

«Καρφιά» Αυγέρη κατά Θεοδωρικάκου στη Βουλή

«Θα είχε ενδιαφέρουν να ακούσω ποια είναι η τοποθέτηση του κ. Θεοδωρικάκου σε σχέση με το ότι έχουμε ένα νόμο που έρχεται να αντικατασταθεί με 288 θετικές ψήφους, σχεδόν από το σύνολο των πολιτικών δυνάμεων της χώρας», επεσήμανε η βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη, σε τοποθέτησή της στη Βουλή για την ψήφο των αποδήμων.

«Έρχεται ένα νέο νομοσχέδιο από τον διάδοχο του κ. Θεοδωρικάκου, τον κ. Βορίδη, για να ανατρέψει αυτή την κοινοβουλευτική κατάκτηση», τόνισε η Δώρα Αυγέρη, αναφέροντας στη συνέχεια ότι θα καθίσει να ακούσει την τοποθέτηση του Τάκη Θεοδωρικάκου για να δει «ενδεχομένως και την αμηχανία του, η οποία με τίποτα, φαντάζομαι, δεν έχει να κάνει με το ότι αυτή τη στιγμή διεξάγονται οι εργασίες της Προανακριτικής Επιτροπής».

«Έχουμε‭ ‬ ‭ ‬την‭ ‬ ‭ ‬κατάθεση‭ ‬ ‭ ‬του‭ ‬ ‭ ‬συνεταίρου‭ ‬ ‭ ‬του‭ ‬ ‭ ‬κ.‭ ‬ ‭ ‬Θεοδωρικάκου,‭‭ ‬του‭ ‬ ‭ ‬κ. Καλογρίτσα. Θέλω να πιστεύω ότι δεν έχει να κάνει με αυτό η αλλαγή στη‭ ‬‬σειρά,‭ ‬το ότι‭ δεν‭ ‬ ‬ήθελε ‬να‭ ‬βρεθεί‭ ‬σε‭‭ ‬κάποια‭ ‬αμηχανία‭‭ ‬ο‭ ‬‬κ.Θεοδωρικάκος, σε κάποια συνάντηση που ενδεχομένως θα ξυπνούσε τη μνήμη του κ. Καλογρίτσα και τις εκλεκτικές συγγένειές του με πρόσωπα, ανθρώπους της ΝΔ», υπογράμμισε με νόημα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter