«Καρφιά» Κακλαμάνη κατά Πέτσα και Μιχαηλίδου

«Καρφιά» Κακλαμάνη κατά Πέτσα και Μιχαηλίδου

Αιχμές από τον βουλευτή της ΝΔ και αντιπρόεδρο της Βουλής, Νικήτα Κακλαμάνη, τόσο προς τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα, όσο και προς την υφυπουργό Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δόμνα Μιχαηλίδου.

Ο Νικήτας Κακλαμάνης «άδειασε» τον Στέλιο Πέτσα, μιλώντας στον Real FM, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν είναι δουλειά του κυβερνητικού εκπροσώπου το πότε θα συνεδριάσει η Βουλή.

«Έβαλα το θέμα στη Διάσκεψη των Προέδρων και είπα ότι αισθάνθηκα λίγο άβολα γιατί το μεσημέρι είχα ακούσει από το στόμα του κυβερνητικού εκπροσώπου για το πότε θα συνεδριάσει η Βουλή. Αυτό δεν είναι δουλειά του κυβερνητικού εκπροσώπου. Ο πρόεδρος της Βουλής συνεννοείται με την κυβέρνηση και έρχεται και εισηγείται ο πρόεδρος της Βουλής στη Διάσκεψη των Προέδρων πότε θα συνεδριάσει η Βουλή. Ζήτησα να μην επαναληφθεί αυτό γιατί δεν είναι σωστό. Η Βουλή έχει ανεξάρτητη λειτουργία», δήλωσε συγκεκριμένα ο αντιπρόεδρος του Σώματος.

Αιχμές όμως άφησε και κατά της Δόμνας Μιχαηλίδου και των… οικονομικών κινήτρων της για τις γεννήσεις.

Συγκεκριμένα, ο Νικήτας Κακλαμάνης, ερωτηθείς για τα εν λόγω επιδόματα απάντησε: «Πιστεύω ότι η πρόθεση δεν ήταν κακή υπό την έννοια να παντρεύονται σε νεαρότερη ηλικία οι Έλληνες και οι Ελληνίδες και αυτό σαν κίνητρο. Η άποψη μου είναι ότι αυτό μπορεί να ξανασυζητηθεί. Το να βάζεις ηλικιακά όρια σήμερα πρέπει να το ξανασυζητήσουμε».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter