Καρφιά Καραμανλή στον πρώην…

Καρφιά Καραμανλή στον πρώην…

Χαμόγελα στους καραμανλικούς και προβληματισμό σε νεομητσοτακικούς και σαμαρικούς προκάλεσε ο Κώστας Καραμανλής με την παρέμβασή του την περασμένη εβδομάδα επ’ ευκαιρία της βράβευσης του Προκόπη Παυλόπουλου. 

Ο Κώστας Καραμανλής έριξε καρφί για τον Αντώνη Σαμαρά λέγοντας προς τον Προκόπη Παυλόπουλο ότι «η βράβευσή σας ανταποκρίνεται στην αναγνώριση της πολύπλευρης προσφοράς σας στον τόπο, ειδικά σε εθνικά κρίσιμες περιστάσεις».

«Αποδέκτης» ο Σαμαράς

 Οι περιστάσεις είναι η στάση του στο δημοψήφισμα του 2015 και το μακεδονικό, τα δύο ακριβώς θέματα για τα οποία ο Αντ. Σαμαράς λέει ότι δεν θα ψηφίσει τον Προκόπη. Παυλόπουλο.

Καρφιά και στον Κυριάκο

Καρφιά όμως έριξε και στην πλευρά του Κυριάκου Μητσοτάκη τόσο για τα ελληνοτουρκικά όσο και για το μακεδονικό. 

Ως προς τα ελληνοτουρκικά μίλησε «για την ανάδειξη του προβλήματος ως ευρω-τουρκικού και όχι αμιγώς ελληνοτουρκικού…», όταν ο Κυρ.Μητσοτάκης σε όλες τις διεθνείς επισκέψεις του απέφυγε ακόμη και να θέσει ζήτημα για τη συμπεριφορά της Τουρκίας. 

Ο Κ. Καραμανλής φοβάται ότι θα υπάρξουν πιέσεις από τους συμμάχους μας για συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο και ότι η κυβέρνηση θα υποχωρήσει. 

Όσο για το μακεδονικό περιορίστηκε να πει ότι η συμφωνία των Πρεσπών δεν αξιοποιεί το Βουκουρέστι, μακριά βέβαια από τη προεκλογική ρητορική του Κυρ. Μητσοτάκη και σε αντίθεση με τον Αντ. Σαμαρά.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter