«Καρφιά» Κύρτσου κατά της κυβέρνησης για τη διαχείριση της πανδημίας

«Καρφιά» Κύρτσου κατά της κυβέρνησης για τη διαχείριση της πανδημίας

Δημόσια κριτική σχετικά με την κυβερνητική διαχείριση της πανδημίας άσκησε μέσω twitter ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Κύρτσος, προκαλώντας «πονοκέφαλο» στο Μαξίμου, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που «εκτοξεύονται» φίλια πυρά από τη συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Ο Γιώργος Κύρτσος, ανάρτησε στατιστικά στοιχεία που αφορούν τους θανάτους ανά εκατομμύριο κατοίκους από κορονοϊό, το τελευταίο επταήμερο στην ΕΕ, όπου η Ελλάδα βρίσκεται στην 4η χειρότερη θέση στους 24.

«Στην κορύφωση της τουριστικής περιόδου το μεγαλύτερο πρόβλημα COVID-19 (θάνατοι ανά εκατ κατοίκους το τελευταίο 7ήμερο), στην ΕΕ,έχουν: Βουλγαρία 15,2 Κύπρος 12,51 Ισπανία 11,34 Ελλάδα 10,73 Πορτογαλία 7,4. Είμαστε στην 4η χειρότερη θέση στους 27. Πρέπει σιγά-σιγά να συμμαζευτούμε», έγραψε στο Twitter ο Γιώργος Κύρτσος.

Ο Γιώργος Κύρτσος… επανήλθε λίγες ώρες αργότερα με νέο «χτύπημα», που αφορούσε τον τρόπο με τον οποίο η κυβέρνηση διαχειρίστηκε την καλοκαιρινή σεζόν. «Λίγα μέτρα, πρόχειρη εφαρμογή», σημείωσε μεταξύ άλλων, τονίζοντας πως «το κράτος συχνά δεν ήταν εκεί που έπρεπε».

«Συνοψίζοντας το καλοκαίρι:
Λίγα μέτρα,πρόχειρη εφαρμογή.
Νησίδες συνέπειας,όπως τα σούπερ μάρκετ.
Πολλοί κακοί επαγγελματίες εξυπηρετήθηκαν σε βάρος δημόσιας υγείας,ανταγωνισμού,υπέρ της τσέπης τους.
Το κράτος συχνά δεν ήταν εκεί που έπρεπε.
Τουρισμός πάνω από στόχους.Ικανοποίηση», αναφέρει χαρακτηριστικά στο δεύτερο μήνυμα με αποδέκτη την «επιτελική» κυβέρνηση.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter