«Καρφιά» Πολάκη σε Κικίλια: Πολύ φτωχή η κριτική σου με πολλά ψέμματα

«Καρφιά» Πολάκη σε Κικίλια: Πολύ φτωχή η κριτική σου με πολλά ψέμματα

Σε μία χειμαρρώδη ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Παύλος Πολάκης απαντά στον Βασίλη Κικίλια για τα περί «καμένης γης» που ισχυρίζεται πως παρέλαβε ο νυν υπουργός Υγείας.

Ο κ. Πολάκης επισημαίνει χαρακτηριστικά πως «εσείς παραλάβατε το οργωμένο χωράφι με δέντρα ποτισμένα που άρχισαν να βγάζουν καρπούς (και θα βγάλουν κι άλλους αν δεν τα κόψετε ή δεν τα ξεπουλήσετε στα παράσιτα που τα ρουφούσαν για χρόνια!).

Παράλληλα, ο Παύλος Πολάκης αναρωτιέται αν οι δημοσιογράφοι ήταν τόσο επιθετικοί με τον Βασίλη Κικίλια, όσο ήταν με τον ίδιο ή απλώς έπιασαν το «λιβανιστήρι»…

Στην ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης γράφει:

«ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟ!!! Ως πρώτη και γρήγορη απάντηση στον υπουργό Κικίλια και τον υφυπουργό Κοντοζαμανη για την “καμένη γη” που παρέλαβαν λέει από τον ΣΥΡΙΖΑ στη δημόσια υγεία, αναδημοσιεύω μια πρόσφατη προεκλογική μου συνέντευξη . ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΑΛΑΒΑΜΕ ΗΦΑΙΣΤΕΙΑΚΟ ΤΟΠΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ .Εσείς παραλάβατε το οργωμενο χωράφι με δέντρα ποτισμένα που άρχισαν να βγάζουν καρπούς (και θα βγάλουν κι άλλους αν δεν τα κόψετε ή δεν τα ξεπουλήσετε στα παράσιτα που τα ρουφούσαν για χρόνια !!) Πολύ φτωχή η κριτική σας Βασιλη Κικίλια με πολλά ΨΕΜΜΑΤΑ και σαφή ελλιπή κατανόηση της πραγματικότητας του συστήματος υγείας. Η πρόσφατη προτροπή μου για διάβασμα ισχύει πιο έντονη μετά τη σημερινή σας συνέντευξη! Θα επανέλθουμε…. ΥΓ …για να μου φύγει η απορία.. -Εκείνο το πεκινουά ή κανίς, ο Νεγκης (ο “δημοσιογραφος ” που με αποκάλεσε σκύλο στην πρώτη συνέντευξη που είχαμε δώσει με τον Αντρεα για το φαγοπότι στο ΚΕΕΛΠΝΟ) ήταν εκεί σήμερα; -Έκανε καμία ερώτηση του τύπου “πολυχρονεμενοι μας υπουργοί μυρίζει τσιγάρο το γραφείο σας;” -Είχε λιβανιστήρι μαζί του για να σας θυμιασει; -Η απλά πετούσε τρία μέτρα πάνω απο τη γη απο τη χαρά του ,ελπίζοντας πως θα αρχίσει η “χρηματοροη” της διαφημιστικής δαπάνης του Υπ υγείας;;;; Με εχει φάει η αγωνία για το σκληρό ροκ που θα υποστήκατε σήμερα απο τους εκπροσώπους των ΜΜΕ….»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter