«Καρφιά» Ραγκούση κατά Χρυσοχοΐδη για το Κουκάκι: «Να κάνετε έστω και τώρα αυτοκριτική» (Video)

«Καρφιά» Ραγκούση κατά Χρυσοχοΐδη για το Κουκάκι: «Να κάνετε έστω και τώρα αυτοκριτική» (Video)

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, επέλεξε να ανοίξει την υπόθεση για το Κουκάκι στην συζήτηση σε επιτροπή της Βουλής του νομοσχεδίου για τη Πολιτική Προστασία, λαμβάνοντας απαντήσεις από τον τομεάρχη Πολιτικής Προστασίας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Ραγκούση.

Ο Γιάννης Ραγκούσης κάλεσε τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη να κάνει, έστω και τώρα, αυτοκριτική για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε την υπόθεση, θυμίζοντας πως ήταν εκείνος που έσπευσε να εκδώσει πόρισμα σχετικά με τη μη χρήση βίας στον Δημήτρη Ινδαρέ, αλλά και για το γεγονός πως διαψεύστηκε έπειτα από την δημοσιοποίηση της φωτογραφίας του σκηνοθέτη. 

Έπειτα, ο Γιάννης Ραγκούσης απάντησε στους ισχυρισμούς του υπουργού περί μη καταδίκης της βίας κατά των αστυνομικών από τον ΣΥΡΙΖΑ, με τον τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη του κόμματος να καλεί τον υπουργό να απαντήσει σχετικά με το ποιοι είναι αυτοί που δεν καταδικάζουν την έκνομη και αντισυνταγματική αστυνομική βία. 

Ο έντονος διάλογος Χρυσοχοΐδη – Ραγκούση κατά τη διάρκεια της συζήτησης του σχεδίου νόμου για τον Νέο Μηχανισμό Διαχείρισης Κρίσεων και Αντιμετώπισης Κινδύνων:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter