«Καρφιά» Ρουσόπουλου για παρακολουθήσεις: Υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα – Προτείνει έρευνα από τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου

«Καρφιά» Ρουσόπουλου για παρακολουθήσεις: Υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα – Προτείνει έρευνα από τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου

Εκτός κυβερνητικής «γραμμής» εμφανίστηκε σήμερα, Δευτέρα ο βουλευτής της ΝΔ, Θόδωρος Ρουσόπουλος σχετικά με το σκάνδαλο υποκλοπών το οποίο έχει προκαλέσει σεισμό στην κυβέρνηση υποστηρίζοντας πως υπάρχουν ακόμη αναπάντητα ερωτήματα.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, δεν δίστασε να πει ότι έχουν μείνει αναπάντητα ερωτήματα για την υπόθεση, προτείνοντας μάλιστα να ξεκινήσει μια νέα, ανεξάρτητη, έρευνα από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

«Στις αρχές Αυγούστου όταν έμαθα το θέμα υπέστην ένα σοκ. Δεν είναι ευχάριστο. Θεωρώ ότι έγινε ένα μεγάλο σφάλμα. Ο Πρωθυπουργός μίλησε ευθέως και είπε ότι αν γνώριζε κάτι τέτοιο δεν θα το επέτρεπε», σημείωσε αρχικά ο βουλευτής της ΝΔ ενώ  σε ερώτηση του Δ. Καμπουράκη σχετικά με την νομιμότητα της παρακολούθησης του κ. Ανδρουλάκη, ο Θ. Ρουσόπουλος είπε:  «Ότι είναι νόμιμο δεν είναι και ηθικό».

«Πιστεύω ότι έχουν μείνει αναπάντητα ερωτήματα. Γιατί παρακολουθήθηκε ο Ανδρουλάκης; Με ποια στοιχεία εισαγγελέας έδωσε την άδεια; Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου – κι αυτό είναι μια πρόταση δική μου – θα μπορούσε να ξεκινήσει δική του, ανεξάρτητη, έρευνα, στην οποία θα μπορεί να καταθέσει ο κ. Ανδρουλάκης. Για να φύγει κάθε υπόνοια».

«Καταθέτω πρόταση αν θέλουμε να βγάλουμε συμπεράσματα πέραν της Εξεταστικής. Αν θέλουμε να μην κουκουλωθεί τίποτα, πρέπει ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου να ξεκινήσει δική του έρευνα στην οποία να καταθέσει και ο κ. Ανδρουλάκης» υπογράμμισε ο «γαλάζιος» βουλευτής κόντρα στην κυβερνητική γραμμή.

Καταλήγοντας υπογράμμισε ότι «η χώρα ταλανίζεται από μια υπόθεση που δεν είναι ασήμαντη, αλλά μπορεί και να μην είναι η τεράστια υπόθεση, όπως αυτή εμφανίζεται. Να βγουν όλα στο φως».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter