«Καρφιά» Σπηλιωτόπουλου κατά Χρυσοχοΐδη με αφορμή το «Τζόκερ»

«Καρφιά» Σπηλιωτόπουλου κατά Χρυσοχοΐδη με αφορμή το «Τζόκερ»

Ευθείες βολές εναντίον του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, εξαπολύει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, με αφορμή την έφοδο της αστυνομίας σε κινηματογράφους που προβαλλόταν η ταινία Τζόκερ.

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο πρώην υπουργός της ΝΔ, που έχει διατελέσει εκφραστής της καραμανλικής δεξιάς, τοποθετείται ως εξής:

«Μιας και συνεχίζεται η συζήτηση-διαφήμιση για τον #Joker και το μπαλάκι ευθυνών για την ντου της αστυνομίας στο σινεμά θέλω τρεις παρατηρήσεις να κάνω γιατί χάσαμε το αυτονόητο.

Όχι κύριε Χρυσοχοΐδη δεν δίνεται κανένα παράδειγμα πολιτικής ορθότητας λέγοντας ότι θα πάτε με τον 15χρονο γιο σας να δείτε την ταινία. Καλώς ή κακώς (για εμάς κακώς) υπάρχει νόμος που δεν το επιτρέπει. Και ο νόμος μέχρι να αλλάξει πρέπει να είναι σεβαστός από όλους. Πολύ περισσότερο από όσους διορίστηκαν για να τον προστατεύουν ως προϊσταμένη πολιτική αρχή του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Δεύτερον καμία πολιτική απαγόρευσης δεν φέρνει αποτέλεσμα. Είναι σαφές ότι για την προστασία της παιδοψυχολογίας απαιτείται να υπάρχουν οι ενδεδειγμένες ενδείξεις καταλληλότητας για τα παιδιά και τους γονείς.

Αλλά η καταστολή για τη μη συμμόρφωση παραπέμπει σε άλλες εποχές σκοταδισμού και περιστολής δικαιωμάτων.

Τέλος δεν ωφελούν κυρίες και κύριοι οι δημόσιοι προπηλακισμοί και οι χαφιεδισμοί για το ποιος έκανε την καταγγελία.

Σημασία έχει το εάν έγινε σωστός χειρισμός της καταγγελίας για την παραβίαση του νόμου από τις αρμόδιες αρχές που πληρώνει ο φορολογούμενος που πήγε να απολαύσει την ταινία ή το παιδί που πήγε καταχρηστικά με το χαρτζιλίκι του φορολογούμενου. Αυτά για να τελειώνουμε μιας και ο δημόσιος διάλογος το έχει τερματίσει προ πολλού το θέμα».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter