«Καρφιά» Τελιγιορίδου κατά Μητσοτάκη για το πόθεν έσχες με φράση του Βολταίρου (Video)

«Καρφιά» Τελιγιορίδου κατά Μητσοτάκη για το πόθεν έσχες με φράση του Βολταίρου (Video)

Μία φράση του Βολταίρου χρησιμοποίησε μεταξύ άλλων η βουλευτής Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ, Ολυμπία Τελιγιορίδου, απευθυνόμενη στον πρωθυπουργό από το βήμα της Βουλής, με αφορμή τις αποκαλύψεις του Documento για το ψευδές πόθεν έσχες Μητσοτάκη.

«Ελπίζουμε όμως ότι τώρα που έχει πάρει, σύμφωνα με δημοσιεύματα, το σπίτι του Βολταίρου να έχει διδαχθεί και την ρήση του: «Όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι. Δεν είναι η καταγωγή, αλλά η αρετή μόνο που τους κάνει να διαφέρουν», έλεγε ο Βολταίρος. Ελπίζουμε λοιπόν ότι ο πρωθυπουργός της χώρας επειδή είναι γόνος οικογένειας με όνομα δεν έχει το δικαίωμα να μην τηρεί και να μην εφαρμόζει τους νόμους. Οφείλει λοιπόν να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις για το πόθεν έσχες και οφείλει πρώτα από όλους μας να τηρεί τους νόμους», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ολυμπία Τελιγιορίδου.

«Ενισχύσατε την αύξηση των ανισοτήτων στην Ελληνική κοινωνία. Με τον πτωχευτικό νόμο, τον εργασιακό νόμο, την απαράδεκτη στάση σας στην παιδεία με τον αποκλεισμό χιλιάδων νέων ανθρώπων από τα ελληνικά πανεπιστήμια για να γίνουν βορά και πελατεία στα κολέγια. Με αυτό που ετοιμάζετε στην υγεία μετά από αυτήν την υγειονομική κρίση, που αποδείχθηκε η αξία του δημοσίου συστήματος υγείας, επαναφέρετε τα σενάρια για την ιδιωτικοποίηση δομών του δημοσίου συστήματος. Γιατί πράγματι και εσείς και ο πρωθυπουργός θέλετε τις ανισότητες», σημείωσε έπειτα η βουλευτής Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ, απευθυνόμενη στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter