«Καρφιά» Χαρίτση για το Ελληνικό: Κατά τα άλλα, έφταιγε η «αντιεπενδυτική» πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ

«Καρφιά» Χαρίτση για το Ελληνικό: Κατά τα άλλα, έφταιγε η «αντιεπενδυτική» πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ

«Κατά τα άλλα, έφταιγε η «αντιεπενδυτική» πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ…», σχολιάζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, για την επένδυση στο Ελληνικό.

Ειδικότερα, στο σχόλιό του ο κ. Χαρίτσης αναφέρει πως «ο Κ. Μητσοτάκης, στις 11/6/2019, δήλωνε: “Το Ελληνικό θα ξεμπλοκάρει την πρώτη κιόλας εβδομάδα της νέας διακυβέρνησης”» και προσθέτει πως σήμερα η κυβέρνηση «μιλάει για “μπουλντόζες μέχρι το τέλος του χρόνου”». «Ελπίζουμε να αναφέρονται στο 2019!», συνεχίζει για να καταλήξει «κατά τα άλλα, έφταιγε η “αντιεπενδυτική” πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ…».

Όλα αυτά την ώρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Σπύρο Λάτση, όπου και εξέφρασε την ανάγκη να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για να ξεκινήσει η υλοποίηση της επένδυσης…

Όντως φαίνεται πως ο κ. Μητσοτάκης ξεχνάει εύκολα καθώς κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου –όχι πολύ μακριά από σήμερα- δεσμευόταν πως δύο υπουργικές αποφάσεις που εκκρεμούν για να προχωρήσει η επένδυση, θα υπογραφούν την πρώτη εβδομάδα που θα αναλάμβανε η ΝΔ τη διακυβέρνηση της χώρας.

Μεγάλη αυτή η πρώτη εβδομάδα δεν βρίσκετε;

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter