Καριέρα δίπλα στον Αντώνη

Καριέρα δίπλα στον Αντώνη

Κανείς δεν πάει χαμένος σε αυτή την κυβέρνηση της ΝΔ. Πολύ περισσότερο ένας πρώην διοικητής της ΕΥΠ.

 Εν προκειμένω ο Θόδωρος Δραβίλλας διετέλεσε διοικητής της ΕΥΠ την περίοδο της κυβέρνησης Σαμαρά. Πρόκειται για έναν από τους πιο στενούς συνεργάτες του Αντ. Σαμαρά καθώς τον είχε δίπλα του από την περίοδο της κυβέρνησης Καραμανλή όταν ήταν υπουργός Πολιτισμού. Τώρα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης τον διόρισε στο Κέντρο Μελετών Ασφάλειας (ΚΕΜΕΑ).

Το ΚΕΜΕΑ είναι ένας οργανισμός που εποπτεύεται από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Μάλιστα στο έργο του περιλαμβάνεται και διαχείριση χρημάτων, καθώς αναλαμβάνει την υλοποίηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων και δίνει πιστοποιήσεις για προσωπικό εταιρειών ιδιωτικής ασφάλειας. Το τελευταίο πρότζεκτ που θέλουν να του δώσουν είναι η ασφάλεια του χώρου της Ακρόπολης, των επισκεπτών και των εργαζομένων σε αυτήν.

Μάχη Μαξίμου – Κατεχάκη

Μια και μιλάμε για το υπουργείο του Χρυσοχοϊδη, ας γνωρίζετε ότι έγινε ο κακός χαμός με τις κρίσεις των υποστρατήγων στην αστυνομία. Από το Μαξίμου έφτασε σημείωμα με συγκεκριμένες απαιτήσεις και ονόματα, με αποτέλεσμα να μη βγαίνει ο λογαριασμός για τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τον αρχηγό της ΕΛΑΣ Μιχάλη Καραμαλάκη. Σημείωμα έφτασε ακόμη και από τον πιο γνωστό βουλευτή της Μεσσηνίας, ο οποίος μάλλον ικανοποιήθηκε γιατί παρέμειναν στις θέσεις τους οι τρεις Μεσσήνιοι ταξίαρχοι.

Μελέτη πλειστηριασμών

Δικηγορική εταιρεία ρώτησε ο Χρήστος Σταϊκούρας για το τι θα γίνει μετά τον Απρίλιο με την απελευθέρωση των πλειστηριασμών. Απ’ ό,τι μάθαμε ο υπουργός Οικονομικών ενδιαφέρθηκε κυρίως για το τι συνέβη και τι ισχύει σε άλλες χώρες της ΕΕ. Η δικηγορική εταιρεία προσφέρθηκε (όχι άνευ αμοιβής) να του ετοιμάσει ολοκληρωμένη μελέτη. Ο Χρ. Σταϊκούρας την έχει στα χέρια του. Αλλά την έχουν και οι τραπεζίτες!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter