Κάρλος Τέβες: «Ο ποδοσφαιριστής μπορεί να ζήσει και ένα χρόνο απλήρωτος, ο εργαζόμενος όχι»

Κάρλος Τέβες: «Ο ποδοσφαιριστής μπορεί να ζήσει και ένα χρόνο απλήρωτος, ο εργαζόμενος όχι»

Η τοποθέτηση του Αργεντινού φορ έγινε viral σε κάθε γωνιά του πλανήτη, καθώς ανέδειξε ποια είναι τα πραγματικά θύματα των οικονομικών συνεπειών από την εξάπλωση του κορονοϊού.

Με λίγες λέξεις, ο Κάρλος Τέβες ανέδειξε με σαφήνεια την πραγματική διάσταση των γεγονότων που έχουν διαμορφωθεί σε παγκόσμιο επίπεδο λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Όπως ανέφερε ο νυν φορ της Μπόκα, εκείνοι που πλήττονται περισσότερο από την κατάσταση είναι οι άνθρωποι που ζουν στις φτωχογειτονιές και εκείνοι που ξυπνούν νωρίς το πρωί δουλεύοντας σκληρά για να εξασφαλίσουν τα προς το ζην για την οικογένειά τους.

Όσο για τους ποδοσφαιριστές; Ο Κάρλος Τέβες ανέφερε ότι μπορούν κάλλιστα να ζήσουν χωρίς να πληρώνονται για έξι μήνες ή ένα χρόνο. Φυσικά, ο Αργεντινός αναφέρθηκε σε ένα μεγάλο μέρος των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι έχουν υπογράψει «παχυλά» συμβόλαια και δεν έχουν πρόβλημα επιβίωσης, διότι -φυσικά- υπάρχουν αρκετοί συνάδελφοί τους που αγωνίζονται σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά οι απολαβές τους δεν έχουν καμία σχέση με εκείνες των παικτών πρώτης γραμμής.

Η δήλωση του Τέβες

«Το χτύπημα είναι περισσότερο για τους παππούδες μας, τους γονείς μας. Περισσότερο ο φόβος είναι για εκείνους παρά για τον εαυτό μας. Οι φτωχές γειτονιές είναι εκεί που πλήττονται πιο πολύ. Εμείς προσπαθούμε να βοηθήσουμε. Δεν μπορεί να κερδοσκοπούν κάποιοι όταν οι άνθρωποι δεν έχουν χρήματα. Είναι σημαντικό να είμαστε μαζί και να προσπαθούμε να βοηθήσουμε τους ανθρώπους που το χρειάζονται. Πρέπει να είμαστε ευγνώμονες που είμαστε καλά και υγιείς. Ο ποδοσφαιριστής μπορεί να ζήσει έξι μήνες ή ένα χρόνο χωρίς να πληρωθεί. Δεν είναι στην απόγνωση που έχει εκείνος που ζει με τα παιδιά κάθε μέρα και πρέπει να φύγει από το σπίτι του στις 6 το πρωί και να επιστρέψει στις 7 το απόγευμα για να ταΐσει την οικογένεια. Δεν είμαστε όλοι το ίδιο σε αυτή την περίπτωση»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter