Κάρπαθος: Σάλος με καταγγελία πως τηγάνιζαν… ζωντανά ψάρια – Σκληρές εικόνες

Κάρπαθος: Σάλος με καταγγελία πως τηγάνιζαν… ζωντανά ψάρια – Σκληρές εικόνες

Σοκ και οργή πυροδοτεί ένα βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, και κάνει τον γύρο του διαδικτύου μέσω των Social Media, και φέρεται να προέρχεται από κατάστημα εστίασης στην Κάρπαθο και να δείχνει να αλευρώνουν ψάρια που εν συνεχεία τα τηγανίζουν… ζωντανά.

Τα οργισμένα σχόλια που έχουν αναρτηθεί κάτω από το επίμαχο βίντεο είναι ενδεικτικά του αποτροπιασμού που έχει προκαλέσει.

Το θέμα αναδεικνύει η τοπική ιστοσελίδα «Καρπαθιακά Νέα» και η «Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι» που σε ανάρτησή της καταγγέλλει: «Κάρπαθος,έβαζε ζωντανά τα ψάρια στο τηγάνι, που σπαρταρούσαν με μαρτυρικό τρόπο» και προσθέτει: «Έγινε καταγγελία από πολίτη στο ΑΤ Καρπάθου, το οποίο παραξενεμένο ρωτούσε που υπάγεται αυτή η περίπτωση. Εξηγήσαμε που υπάγεται(έλεος όμως) και ενημερώσαμε ότι πρόκειται για ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ , βασανιστική θανάτωση ζώου . Το παρακολουθούμε με το σύλλογο της Νέμεσις στη Κάρπαθο. Καθημερινά πια τα βίντεο με ακραίους βασανισμούς ζώων».

Όπως επισημαίνει το «karpathiakanea.gr», οι Αρχές της Καρπάθου εξετάζουν, όχι με μια, αλλά δυο υποθέσεις κακοποιήσεις ζώων. Στην πρώτη περίπτωση, έπειτα από καταγγελία, βρέθηκε κατσίκα δεμένη από τα πόδια, σε κακή κατάσταση ενώ η δεύτερη περίπτωση αφορά το βίντεο με τα ζωντανά ψάρια, που προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση και υπάρχει καταγγελία που ήδη ερευνά η Αστυνομία της Καρπάθου.

Μάλιστα έχει σχηματιστεί δικογραφία αν και έχει παρέλθει η διαδικασία του αυτοφώρου.

Ακολουθούν σκληρές εικόνες:

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter