Καρβαλιάλ για Ολυμπιακό: «Πρέπει να γίνουν αλλαγές… χθες»

Καρβαλιάλ για Ολυμπιακό: «Πρέπει να γίνουν αλλαγές… χθες»

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε επίσημα την Τρίτη (5/12) τον νέο προπονητή της ομάδας Κάρλος Καρβαλιάλ που διαδέχεται τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ στον «ερυθρόλευκο» πάγκο. Στην επίσημη παρουσίασή του, ο Πορτογάλος τεχνικός δήλωσε μεταξύ άλλων:

Αρχικά σχολίασε: «Το γεγονός ότι μετά από μία βαριά ήττα στην Ευρώπη, έξι χιλιάδες φίλαθλοι πήγαν στον Βόλο είναι ένα σημαντικό δείγμα του μεγαλείου του συλλόγου. Μόνο μία μεγάλη ομάδα θα το κατάφερνε αυτό. Βρισκόμαστε εδώ για να κερδίσουμε και να αγωνιστούμε με τον καλύτερο τρόπο και στις τρεις διοργανώσεις. Όλα είναι ανοικτά και όλα είναι δυνατά να συμβούν από τον επόμενο αγώνα μας. Έρχεται ο κόσμος μας να συνεχίζει να είναι μαζί μας, όπως στον Βόλο. Θέλουμε τη Θύρα 7 και τον κόσμο του Ολυμπιακού στο πλευρό μας, γιατί μόνο όλοι ενωμένοι θα καταφέρουμε τους στόχους μας. Είμαστε εδώ γιατί θέλουμε να πραγματοποιήσουμε τα όνειρα του κόσμου. Μόνο με τη δική του στήριξη θα τα καταφέρουμε».

Για το πέρασμα του από την Ελλάδα είπε: «Το πέρασμα μου ήταν πολύ σύντομο και δεν είχα πολύ χρόνο για να προσαρμοστώ, να μάθω τη γλώσσα και την κουλτούρα. Πάντοτε είχα τη διάθεση να έρθω και να γνωρίσω την Ελλάδα. Από τότε έχουν περάσει πολλά χρόνια και πέρασα από πολλές ομάδες με μεγάλη πίεση, όπως θα έχω και στον Ολυμπιακό. Ομάδες όπως οι Σπόρτινγκ, Μπράγκα και Μπεσίκτας, όπου οι φίλαθλοι απαιτούν τις νίκες. Ξέρω πως είναι να είσαι σε έναν σύλλογο που θέλει να κερδίζει και να είναι ικανοποιημένοι οι φίλαθλοί μας με τα αποτελέσματα που πρέπει να παίρνουμε. Θέλουμε να κερδίσουμε τελικούς και να πάρουμε τίτλους. Όπως κάναμε στις τελευταίες ομάδες, τη Ρίο Άβε, την Μπράγκα. Είναι επιθυμία μας να συνεχίσουμε τον ίδιο δρόμο. Έχω μεγάλη εμπειρία σε πολλές ομάδες και σε πολλά και διάφορα πρωταθλήματα. Επομένως το μόνο σίγουρο είναι ότι οι αλλαγές πρέπει να γίνουν… χθες. Πρέπει να γίνουν πολύ σύντομα, αλλά το πρώτο που πρέπει να γίνει είναι να κερδίσουμε τον αγώνα της Κυριακής. Αυτός είναι ο πρώτος στόχος. Προφανώς και έχουμε σκοπό να κάνουμε κάποιες αλλαγές και να αποκτήσει ένα στυλ παιχνιδιού που θέλουμε να αποκτήσει και θα το αποκτήσει. Όλα αυτά χρειάζονται χρόνο. Καθώς η ομάδα χτίζεται, αυτή η ομάδα θα πρέπει να κερδίζει. Σίγουρα θα γίνουν κάποιες αλλαγές μέσα στην εβδομάδα για να κερδίσουμε τον προσεχή αγώνα και από τις επόμενες κι άλλες αλλαγές για να συνεχίσουμε με νίκες».

Τέλος επεσήμανε: «Η προτεραιότητα είναι να ενώσουμε την ομάδα. Να είναι ενωμένοι στην επίθεση όλοι μαζί, στην άμυνα όλοι μαζί. Να είμαστε όλοι μαζί όπως και οι οπαδοί. Όταν ενωθούμε μπορούμε να γίνουμε μία μεγάλη δύναμη και αυτή τη δύναμη θα εκμεταλλευτούμε για να μας οδηγήσει στον τίτλο».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter