Καρχαρίας κατασπάραξε 23χρονο στην Αίγυπτο: «Μπαμπά, σώσε με» – Σκληρές εικόνες (Video)

Καρχαρίας κατασπάραξε 23χρονο στην Αίγυπτο: «Μπαμπά, σώσε με» – Σκληρές εικόνες (Video)

Φρικτό θάνατο από καρχαρία βρήκε ένας 23χρονος Ρώσος σε παραλία στην πόλη Χουργκάντα της Αιγύπτου.

Σε βίντεο που ανέβηκε στα social media φαίνεται ο άτυχος 23χρονος να προσπαθεί απεγνωσμένα ξεφύγει από τον καρχαρία, ενώ ακούγεται να φωνάζει τον πατέρα του.

Σε τραγική θέση βρέθηκε ο 68χρονος πατέρας, καθώς ανήμπορος να βοηθήσει τον γιο του, παρακολουθούσε από την ακτή την επίθεση. «Πήγαμε στην παραλία για να χαλαρώσουμε. Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από καρχαρία, όλα συνέβησαν μέσα σε δευτερόλεπτα. Τι είδους βοήθεια μπορείτε να δώσετε; Το μακελειό σημειώθηκε μέσα σε 20 δευτερόλεπτα, απλά τον έσυρε κάτω από το νερό», είπε ο Γιούρι Ποπόβ.

Παραθεριστές που παρακολουθούν τρομοκρατημένοι το ζώο να επιτίθεται στον νεαρό του ζητούν να κολυμπήσει.  «Ω, Θεέ μου, ω θεέ μου» ακούγεται να λέει γυναίκα που τραβάει το βίντεο.

Στα πλάνα, διακρίνεται ο νεαρός να κολυμπά, όταν ξαφνικά ο καρχαρίας – τίγρης τον περικυκλώνει και του επιτίθεται. Λίγο αργότερα, μετά το θάνατο του 23χρονου, ο καρχαρίας πιάστηκε από ντόπιους ψαράδες και σύρθηκε στην ακτή. Οι αρχές ανέφεραν ότι ο καρχαρίας αιχμαλωτίστηκε και μεταφέρθηκε σε εργαστήριο «για εξέταση και όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες για τον προσδιορισμό των πιθανών αιτιών της επίθεσης…».

Όπως έγινε γνωστό, ο Ποπόβ βρισκόταν στην παραλία με τον πατέρα του, ο οποίος είδε μπροστά στα μάτια του το τραγικό θέαμα, με τον γιό του να φωνάζει απελπισμένα «μπαμπά», την ώρα που προσπαθούσε να ξεφύγει.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter