Καρχαρίας κατασπάραξε 23χρονο στην Αίγυπτο: «Μπαμπά, σώσε με» – Σκληρές εικόνες (Video)

Φρικτό θάνατο από καρχαρία βρήκε ένας 23χρονος Ρώσος σε παραλία στην πόλη Χουργκάντα της Αιγύπτου.

Σε βίντεο που ανέβηκε στα social media φαίνεται ο άτυχος 23χρονος να προσπαθεί απεγνωσμένα ξεφύγει από τον καρχαρία, ενώ ακούγεται να φωνάζει τον πατέρα του.

Σε τραγική θέση βρέθηκε ο 68χρονος πατέρας, καθώς ανήμπορος να βοηθήσει τον γιο του, παρακολουθούσε από την ακτή την επίθεση. «Πήγαμε στην παραλία για να χαλαρώσουμε. Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από καρχαρία, όλα συνέβησαν μέσα σε δευτερόλεπτα. Τι είδους βοήθεια μπορείτε να δώσετε; Το μακελειό σημειώθηκε μέσα σε 20 δευτερόλεπτα, απλά τον έσυρε κάτω από το νερό», είπε ο Γιούρι Ποπόβ.

Παραθεριστές που παρακολουθούν τρομοκρατημένοι το ζώο να επιτίθεται στον νεαρό του ζητούν να κολυμπήσει.  «Ω, Θεέ μου, ω θεέ μου» ακούγεται να λέει γυναίκα που τραβάει το βίντεο.

Στα πλάνα, διακρίνεται ο νεαρός να κολυμπά, όταν ξαφνικά ο καρχαρίας – τίγρης τον περικυκλώνει και του επιτίθεται. Λίγο αργότερα, μετά το θάνατο του 23χρονου, ο καρχαρίας πιάστηκε από ντόπιους ψαράδες και σύρθηκε στην ακτή. Οι αρχές ανέφεραν ότι ο καρχαρίας αιχμαλωτίστηκε και μεταφέρθηκε σε εργαστήριο «για εξέταση και όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες για τον προσδιορισμό των πιθανών αιτιών της επίθεσης…».

Όπως έγινε γνωστό, ο Ποπόβ βρισκόταν στην παραλία με τον πατέρα του, ο οποίος είδε μπροστά στα μάτια του το τραγικό θέαμα, με τον γιό του να φωνάζει απελπισμένα «μπαμπά», την ώρα που προσπαθούσε να ξεφύγει.

Ετικέτες