Καρχιμάκης: Οι τραπεζίτες έκαναν και πάλι το θαύμα τους σε βάρος των εργαζομένων της «Ελευθεροτυπίας»

Καρχιμάκης: Οι τραπεζίτες έκαναν και πάλι το θαύμα τους σε βάρος των εργαζομένων της «Ελευθεροτυπίας»

«Κανένας από τους 850 εργαζόμενους, δεν έχει πάρει ούτε ένα ευρώ για αποζημίωση η δεδουλευμένα», αναφέρει ο Μιχάλης Καρχιμάκης, στέλεχος του ΚΙΝΑΛ, σχετικά με το θέμα της εφημερίδας «Ελευθεροτυπίας».

Διαβάστε αναλυτικά: 

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ: ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΠΑΛΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ».

Έχουν περάσει 10 χρόνια από τότε που έκλεισε η εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ .

Κανένας από τους 850 εργαζόμενους, δεν έχει πάρει ούτε ένα ευρώ για αποζημίωση η δεδουλευμένα.

Μετά από πολύχρονη ταλαιπωρία για όλους που βρέθηκαν στο δρόμο και δυο χρόνια αφ ότου πουλήθηκε το κτίριο της εφημερίδας οι εργαζόμενοι είχαν την ελπίδα ότι θα έπαιρναν ένα μέρος των δεδουλευμένων και των αποζημιώσεων.

Ο πίνακας διανομής είχε δημοσιευτεί και όλα ήταν έτοιμα.

ΑΛΛΑ οι ανακεφαλαιοποιημένες τράπεζες που χρεοκόπησαν τραπεζίτες που οι ίδιοι είδαν τις προσωπικές τους περιουσίες να απογειώνονται, είχαν άλλη γνώμη.

Κατέθεσαν ανακοπές,προσβάλλοντας την προτεραιότητα κατάταξης των εργαζομένων,ζητώντας να προηγηθούν οι εξοφλήσεις προς τις τράπεζες.

Ενώ υπάρχουν πολλοί πρώην εργαζόμενοι που είναι ακόμα άνεργοι,έχουν παιδιά ,που αγωνίζονται να επιβιώσουν και οι τράπεζες τους εκτέλεσαν κανονικά διαπράττοντας ακόμα ένα απεχθές έγκλημα,ατιμώρητοι όπως πάντα,αφού η κυβέρνηση φρόντισε να οργανώσει την ποινική τους ασυλία για την ασυδοσία τους και την χρεοκοπία των τραπεζών σε βάρος του ελληνικού λαού.

Είναι ανάγκη κάθε ένας από μας που θεωρούμε ότι έχουμε την στοιχειώδη ενσυναίσθηση να προβάλουμε και να δημιουργούμε όλες τις συνθήκες που θα οδηγήσουν στην ανατροπή τέτοιων ανάλγητων συμπεριφορών αλλά και στην προσπάθεια, συνειδητοποίησης των πολιτών απέναντι σε τέτοιου είδους ακατονόμαστα φαινόμενα.

https://www.facebook.com/groups/302495319889979/permalink/1721288051344025/

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter