Κάρυστος: Ο κτηνοτρόφος απανθρακώθηκε αλλά ο θάνατός του θάφτηκε από τα «πέτσινα» ΜΜΕ

Κάρυστος: Ο κτηνοτρόφος απανθρακώθηκε αλλά ο θάνατός του θάφτηκε από τα «πέτσινα» ΜΜΕ

Εκτός από το ανυπολόγιστο πλήγμα στην πανίδα και τη χλωρίδα, τις δυσαναπλήρωτες καταστροφές στις εγκαταστάσεις, τρεις άνθρωποι, δυστυχώς, έχουν χάσει τη ζωή τους από την πύρινο εφιάλτη που συνεχίζει να στοιχειώνει τη χώρα αναδεικνύοντας μία προς μία τις παθογένειες του πολυδιαφημισμένου, από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, επιτελικού κράτους.

Του «επιτελικού κράτους» που μόνο ως επιτελικό μπάχαλο μπορεί να λογίζεται ειδικά στην περίπτωση της Ρόδου. Ωστόσο, τρεις άνθρωποι έχουν χάσει τις ζωές τους στη «μάχη» με την πύρινη λαίλαπα στην Κάρυστο. Εκτός από τους δύο πιλότους του Canadair, ένας κτηνοτρόφος που είχε πάει στο μαντρί του βρέθηκε -δυστυχώς- απανθρακωμένος.

Δείτε επίσης: Κάρυστος: Απανθρακώθηκε ο κτηνοτρόφος που αγνοείτο στον Πλατανιστό

Ο 41 ετών βοσκός είχε από το σπίτι του, το μεσημέρι της Κυριακής, την ώρα που ξέσπασε η φωτιά και κατευθύνθηκε προς το μαντρί του, καθώς ανησυχούσε για τα ζώα του, με την οικογένειά του να τον αναζητά και να σημάνει συναγερμό στην Πυροσβεστική και στην Αστυνομία, όπως κατάγραψε η ΕΡΤ.

Ωστόσο, την Τρίτη εντοπίστηκε απανθρακωμένος μέσα στο καλύβι του. Μία είδηση που πέρασε στα «ψιλά» των Μέσων Ενημέρωσης που ενημέρωναν τους αναγνώστες τους πως «βρέθηκε νεκρός» ο άτυχος βοσκός. Σαν να συνέβη αυτό από φυσικά αίτια…

Δυστυχώς, στην περίπτωση του κτηνοτρόφου, ο άτυχος άνδρας κάηκε και η είδηση του θανάτου του «κάηκε» στον βωμό της επικοινωνιακής διαχείρισης του πύρινου εφιάλτη… και στην προσπάθεια να μη φανεί ότι υπάρχει νεκρός.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter