Κάρυστος: Πολίτες μπλόκαραν την πομπή του πρωθυπουργού που κατευθυνόταν στα εγκαίνια Αιολικής Βιομηχανίας (Photos)

Πολίτες μπλοκάρουν το δρόμο στην πομπή των πούλμαν που πήγαινε στα εγκαίνια

Η πομπή με τους κυβερνητικούς παράγοντες, με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και με «αυθορμήτως» συμμετέχοντες πολίτες που κατευθυνόταν στα εγκαίνια των εγκαταστάσεων της Αιολικής Βιομηχανίας εταιρίας ENEL βρέθηκε αντιμέτωπη με μπλόκο των κατοίκων της Καρύστου.

Να νιώσουν τι εστί οδικό δίκτυο με λακκούβες

Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται για το αιολικό πάρκο και με πανό είχαν μπλοκάρει τον κεντρικό δρόμο αναγκάζοντας έτσι τα πούλμαν με τους κυβερνητικούς καλεσμένους των εγκαινίων να πάνε στον προορισμό τους από το χαλασμένο οδικό δίκτυο. 

"Για να νιώσουν τι εστί οδικό δίκτυο με τις λακκούβες του και όλα τα σχετικά", όπως έγραψαν σε ανάρτησή τους στο facebook.

Τα πούλμαν με τους καλεσμένους των εγκαινίων αναγκάστηκαν να πάρουν περιφερειακό δρόμο από το βουνό για να φτάσουν στον προορισμό τους

Η ιταλική εταιρεία ENEL λειτουργεί ήδη δύο πάρκα ισχύος 7,5 και 9 MWστην Κάρυστο, ενώ συνολικά στη χώρα διαθέτει έργα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (αιολικά, φωτοβολταϊκά και υδροηλεκτρικά) ισχύος 308MW (σύμφωνα με το energypress)

Φωτογραφίες από την διαμαρτυρία-μπλόκο των κατοίκων

Φωτογραφίες από την διαμαρτυρία-μπλόκο των κατοίκων

Φωτογραφίες από την διαμαρτυρία-μπλόκο των κατοίκων

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.