Κασσελάκης από τη Βαρβάκειο: Eίμαι σίγουρος ότι η ΝΔ θα απορρίψει τις προτάσεις μας για την ακρίβεια (Video)

Κασσελάκης από τη Βαρβάκειο: Eίμαι σίγουρος ότι η ΝΔ θα απορρίψει τις προτάσεις μας για την ακρίβεια (Video)

«Εμείς δώσαμε πρόταση στη Βουλή να μειώσουμε το ΦΠΑ, το ρεύμα, να μπει ένα όριο στην κερδοφορία. Προτείναμε 11 πράγματα… Είμαι σίγουρος ότι η ΝΔ θα τα απορρίψει» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης από τη Βαρβάκειο αγορά, όπου βρέθηκε το πρωί της Μ. Πέμπτης και συνομίλησε με εμπόρους και καταναλωτές.

Ένας επιχειρηματίας, του έθιξε το ζήτημα της φορολογίας. «Πρέπει να είμαστε απατεώνες για να επιβιώσουμε;» τον ρώτησε με νόημα.

«Έτσι είναι… Αυτό που με στεναχωρεί καμιά φορά είναι ότι χρησιμοποιούμε τη λέξη “φιλότιμο”. Έχω δει πολύ φιλότιμο, από πολλούς σε όλη τη χώρα, σε νοσηλευτές, σε διασώστες, σε πυροσβέστες… Σε ανθρώπους που σπάνια ακούνε ευχαριστώ και δεν αμείβονται όσο θα έπρεπε. Και ταυτόχρονα, έχουμε και μια άλλη έκφραση στην Ελλάδα που λέει “με τον Σταυρό στο χέρι”. Πρέπει να μπει αυτή η χώρα σε τάξη» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε επίσης: ΣΥΡΙΖΑ: Τα 11 μέτρα κατά της ακρίβειας – «Nα αποδείξει ο Μητσοτάκης αν είναι με την κοινωνία ή με τους κερδοσκόπους»

Κάλεσμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη να αποδείξει αν είναι με την κοινωνία ή με τους κερδοσκόπους απευθύνει η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη, με αφορμή την πρόταση νόμου που κατέθεσε η αξιωματική αντιπολίτευση για την αντιμετώπιση της ακρίβειας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter