Κασσελάκης από την κεντρική πλατεία της Θήβας: «Τιμή μου να είμαι εδώ για να υπηρετήσω την πατρίδα μου»

Κασσελάκης από την κεντρική πλατεία της Θήβας: «Τιμή μου να είμαι εδώ για να υπηρετήσω την πατρίδα μου»

Μίνι περιοδεία και συναντήσεις με πολίτες και επιχειρηματίες της Θήβας είχε ο Στέφανος Κασσελάκης, λίγο πριν περάσει την πύλη του στρατοπέδου. Μάλιστα, εκφώνησε και μια ολιγόλεπτη ομιλία στη κεντρική πλατεία της πόλης:

«Ευχαριστώ για την θερμή υποδοχή. Είναι τιμή μου να βρίσκομαι εδώ για να υπηρετήσω την πατρίδα μου, τη χώρα που αγαπώ, ως ένας απόδημος που έχει επιστρέψει για να προσφέρει στον τόπο του. Είμαι υπερήφανος για τη χώρα μου, αλλά όχι για όλα όσα συμβαίνουν στη χώρα μου. Εδώ στην Θήβα έζησε και η μητέρα μου ένα μικρό χρονικό διάστημα» είπε και συμπλήρωσε:

«Φτωχοποιείται ο Έλληνας γιατί αποδομείται το Δημόσιο. Το 40%, για παράδειγμα, των δαπανών για την Υγεία πηγαίνει στον ιδιωτικό τομέα για να έχουμε απογευματινά χειρουργεία με τιμοκατάλογο, αντί να επενδύσουμε στη δημόσια Υγεία. Χτίζουμε κάθε ημέρα σοβαρές προτάσεις, αρχίζοντας από τη φορολογία που πρέπει να είναι απλή, δίκαιη, σταθερή και αποδοτική με προοδευτική κλίμακα. Να μειώσουμε τους φόρους και για μεγαλύτερα εισοδήματα από 60.000 ευρώ γιατί θέλουμε ανοιχτές αγορές και ευημερία σε όλη την κοινωνία για να πατάξουμε τα καρτέλ που ελέγχουν τη χώρα μας».

«Έχουμε ανακοινώσει μέτρα και για τα αγροτικά που είναι αυτονόητα για εμάς […] Τα χρέη να μην καταπνίξουν του συμπολίτες μας και οι αγρότες να μπορέσουν να επιβιώσουν. Να μην δούμε ρευστοποίηση της αγροτικής γης σε μια περίοδο που η κρίση στην εφοδιαστική αλυσίδα μαίνεται» ανέφερε σε άλλο σημείο και τάχθηκε υπέρ της στήριξης της τοπικής γεωπονικής σχολής.

Με αφορμή πανό που είχαν σηκώσει κάτοικοι της Θήβας για το πρωτοδικείο της πόλης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι αυτό πρέπει να παραμείνει στην πόλη.

«Εγείρει πολλά ερωτήματα η παραίτηση της κυρίας Ασημακοπούλου και άλλων, στελεχών του υπουργείου Εσωτερικών, για το αδιάβλητο της διαδικασίας και για το πώς λειτουργεί η κυρία Κεραμέως. Δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, αριστεία και διαχειριστική ικανότητα αυτή η κατάσταση» είπε με αφορμή την υπόθεση της διαρροής των προσωπικών δεδομένων των ομογενών.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter