Κασσελάκης από Βόλο: Ο κόσμος έχει αφεθεί στη μοίρα του – Οι νέες γενιές θα πληρώσουν το μαλλί (Photos)

Κασσελάκης από Βόλο: Ο κόσμος έχει αφεθεί στη μοίρα του – Οι νέες γενιές θα πληρώσουν το μαλλί (Photos)

Ο Στέφανος Κασσελάκης περιόδευσε το πρωί της Δευτέρας στον Βόλο, όπου συνομίλησε με πολίτες οι οποίοι είδαν τα σπίτια και τις περιουσίες τους να καταστρέφονται από τις κακοκαιρίες Daniel και Elias.

«Ο χρόνος έχει παγώσει γι’ αυτόν τον κόσμο. Όλη η αλυσίδα της ζωής, από τα φάρμακα μέχρι τα παιδιά έχει παγώσει», σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι οι πλημμυροπαθείς «έχουν αφεθεί στη μοίρα τους, δεν μπορούν να πάρουν αποζημίωση. Και αποζημίωση να έχεις πάρει, πρέπει μόνος σου, κυριολεκτικά, να ξελασπώσεις την κατάσταση».

Διαβάστε επίσης: Βόλος: Ο διάλογος του Στέφανου Κασσελάκη με νεαρό πλημμυροπαθή: «Κράτα γερά» (Video)

«Είναι πολύ λυπηρό, είναι απάνθρωπο αυτό το οποίο γίνεται και το χειρότερο απ’ όλα, μαζί με τον ανθρώπινο παράγοντα, έχουμε το τεράστιο κόστος το οποίο πρέπει να διαχειριστεί από εδώ και πέρα ο Έλληνας φορολογούμενος», σημείωσε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Η έλλειψη πρόληψης αυτή τη στιγμή όχι μόνο έχει επηρεάσει ζωές, όχι μόνο χάνει ο κόσμος το βιος του, αλλά οι νέες γενιές θα πληρώσουν το μαλλί. Είναι απαράδεκτο. Και μετά αναρωτιόμαστε πώς η Ελλάδα είναι μόνιμα καταχρεωμένη; Πώς να μην είναι αν δεν κάνουν τη δουλειά τους όσοι είναι αιρετοί; Πώς να μην είναι;», συμπλήρωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ενώπιον των ΜΜΕ.

Τον Στέφανο Κασσελάκη συνόδευσε στον Βόλο ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος. Το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ υποδέχθηκαν στη Μαγνησία ο βουλευτής του κόμματος, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, αλλά και η πρώην υπουργός Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter