Κασσελάκης: «Δεν θα προδώσω ποτέ τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ»

Κασσελάκης: «Δεν θα προδώσω ποτέ τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ»

«Εχθές ολοκληρώθηκε το πρώτο μας περιφερειακό αναπτυξιακό συνέδριο στην περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Ένα συνέδριο που αποτελεί το πρώτο βήμα προς τη σύνταξη ενός πλήρως εμπεριστατωμένου αναπτυξιακού κυβερνητικού προγράμματος» τονίζει ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτησή του μετά το πρώτο αναπτυξιακό Συνέδριο στην Κοζάνη και εν μέσω προετοιμασιών για το δεύτερο, την Κυριακή στη Λάρισα.

«Θέλουμε να δημιουργήσουμε μαζί με τους πολίτες, το εθνικό σχέδιο για το ελληνικό όνειρο. Έχετε τον λόγο μου. Δεν θα προδώσω ποτέ τον κόσμο και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ» λέει χαρακτηριστικά.

«Μην το βάζετε κάτω»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι δίπλα στους αγρότες, δίπλα στους κτηνοτρόφους. Δίπλα σε όλη την κοινωνία γιατί εμείς δεν εξαρτιόμαστε από κανέναν. Η μόνη δύναμη που έχουμε είστε εσείς» τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης χθες στην Κοζάνη.

«Αρχίζουμε εκεί που η κοινωνία μας έχει υποστεί τη μεγαλύτερη βλάβη, τη μεγαλύτερη αδικία. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι για αυτούς που δεν έχουν φωνή. Είμαστε για να ενώσουμε τη χώρα για να μείνει ο Έλληνας να διαπρέψει. Ο αγρότης είναι η πρώτη γραμμή της κοινωνίας μας» είπε και κάλεσε τους αγρότες να συνεχίζουν να αγωνίζονται:

«Μην το βάζετε κάτω, συνεχίστε τις κινητοποιήσεις σας, η δικαιοσύνη μόνο με αγώνες θα μπορέσει να υπάρξει στο τέλος της ημέρας. Κι εμείς θα είμαστε δίπλα σας».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter