Κασσελάκης: «Eιρήνη σε όλο τον κόσμο, αλληλεγγύη στην ελληνική κοινωνία» – Η ευχή μετά τα Κάλαντα (Photos – Video)

Κασσελάκης: «Eιρήνη σε όλο τον κόσμο, αλληλεγγύη στην ελληνική κοινωνία» – Η ευχή μετά τα Κάλαντα (Photos – Video)
Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Στέφανο Κασσελάκη από τον Σύλλογο "Δικταίοι Καστρινοί" Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2023 (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI)

Τον Σύλλογο «Δικταίοι Καστρινοί» υποδέχτηκε στο γραφείο του στην Κουμουνδούρου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, για τα καθιερωμένα χριστουγεννιάτικα κάλαντα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δήλωσε «υπερήφανος» που βρέθηκαν οι Κρητικοί, όπως είπε, στο γραφείο του, ενώ ευχήθηκε ειρήνη σε όλο τον κόσμο και αλληλεγγύη σε όλη την ελληνική κοινωνία.

«Εύχομαι ειρήνη σε όλο τον κόσμο και αλληλεγγύη ανάμεσά μας, στην ελληνική κοινωνία. Να είστε καλά, πάντα με το χαμόγελο» σημείωσε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Μικρός ο χώρος αλλά μεγάλη η καρδιά. Να περάσετε το χαμόγελο και τη χαρά σε όλη τη χώρα μας. Ευχαριστούμε ολόψυχα» τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μαζί με τον Στέφανο Κασσελάκη, βρέθηκαν συνεργάτες του, ανάμεσά τους ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Ευάγγελος Αποστολάκης, η συντονίστρια των think tank του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Διάνα Βουτυράκου, o διεθυντής του του πολιτικού γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Μανώλης Καπνισάκης, ο πρώην υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Λευτέρης Κρέτσος, ενώ μόλις τελείωσαν τα κάλαντα και οι χοροί μοίρασε μικρά δώρα στους καλεσμένους του.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter