Κασσελάκης για ιδιωτικά ΑΕΙ: «Κρίμα που έκλεισε το Trump University, δεν πρόλαβε να κάνει franchise στην Ελλάδα»

Κασσελάκης για ιδιωτικά ΑΕΙ: «Κρίμα που έκλεισε το Trump University, δεν πρόλαβε να κάνει franchise στην Ελλάδα»

Ευθεία επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, με αφορμή το νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά ΑΕΙ, τονίζοντας – όπως ανέφεραν και οκτώ έγκριτοι συνταγματολόγοι – ότι είναι «αντισυνταγματικό».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ υπογραμμίζει ότι «με τον θεσμό του franchising (!) που εισάγει η κυβέρνηση στο νομοσχέδιο, ετοιμαστείτε για «επενδύσεις» του κάθε διαπλεκόμενου που θέλει να ονομάσει το μαγαζάκι του πανεπιστήμιο» και καταλήγει λέγοντας: «Κρίμα που έκλεισε το Trump University μέσα σε όργιο σκανδάλων διαφθοράς, και δεν πρόλαβε να κάνει franchise στην Ελλάδα».

Δείτε επίσηγς – Σύνταγμα: Με χημικά «απάντησαν» τα ΜΑΤ στο δυναμικό φοιτητικό συλλαλητήριο (Photos)

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη

Αντισυνταγματικό το νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, σύμφωνα με οκτώ έγκριτους συνταγματολόγους, που εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση.

Με τον θεσμό του franchising (!) που εισάγει η κυβέρνηση στο νομοσχέδιο, ετοιμαστείτε για «επενδύσεις» του κάθε διαπλεκόμενου που θέλει να ονομάσει το μαγαζάκι του πανεπιστήμιο.

Κρίμα που έκλεισε το Trump University μέσα σε όργιο σκανδάλων διαφθοράς, και δεν πρόλαβε να κάνει franchise στην Ελλάδα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter