Κασσελάκης για Μουτζούρη: Να μη νιώσουμε αδύναμοι μπροστά στη χυδαιότητα (Video)

Κασσελάκης για Μουτζούρη: Να μη νιώσουμε αδύναμοι μπροστά στη χυδαιότητα (Video)

«Το χρέος όλων των προοδευτικών Ελλήνων είναι να μη νιώσουμε αδύναμοι μπροστά στη χυδαιότητα, να μη νιώσουμε λιγότεροι, να μη νιώσουμε ηττημένοι» τονίζει ο Στέφανος Κασσελάκης, με αφορμή τις ομοφοβικές χυδαιότητες του περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Κώστα Μουτζούρη.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Δυστυχώς υπάρχει και αυτή η Ελλάδα – Μουτζούρης της Ευρώπης.

Το χρέος όλων των προοδευτικών Ελλήνων είναι να μη νιώσουμε αδύναμοι μπροστά στη χυδαιότητα, να μη νιώσουμε λιγότεροι, να μη νιώσουμε ηττημένοι.

Η σύγχρονη Ελλάδα του αύριο θα νικήσει το μίσος, την ειρωνεία, την οπισθοδρόμηση.

Θα είμαι πάντα στην πρώτη γραμμή της μάχης για ισότητα, για συμπερίληψη, για δικαιοσύνη, για αξιοκρατία, για εκσυγχρονισμό και για πρόοδο».

Προσβλητικοί χαρακτηρισμοί

Ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου πραγματοποίησε εκδήλωση σε ταβέρνα της Λέσβου για να γιορτάσει την επανεκλογή του και κατά την ομιλία του, αποκάλεσε τον Στέφανο Κασσελάκη «κουνίστρα» και «οπισθογεμή».

«Αρχίζει μια νέα σεζόν τώρα, μια νέα Περιφερειακή Αρχή. Θα πάμε καλά. Όλους θα τους βοηθάμε αν μπορούμε. Και με όλους θα συνεργαστούμε. Και με Νέα Δημοκρατία και με το ΠΑΣΟΚ και με το ΣΥΡΙΖΑ… με όλους. Είναι κόμματα που τα ψηφίζει ο λαός» είπε.

Τότε κάποιος από τους παρευρισκόμενους ρώτησε: «Και με τον Κασσελάκη;», με τον Κώστα Μουτζούρη να απαντά «Κουνίστρα είναι αυτός… Είναι λίγο οπισθογεμής» και να γελά με το δήθεν χιούμορ του.

Υπενθυμίζεται ότι στις πρόσφατες εκλογές ο Κώστας Μουτζούρης επικράτησε του εκλεκτού της ΝΔ, Αλκιβιάδη Στεφάνη. Μάλιστα, προεκλογικά, κάποιοι είχαν προτείνει στον ΣΥΡΙΖΑ να τον στηρίξει, πρόταση που -απ’ ό,τι φαίνεται ορθώς- δεν υιοθετήθηκε…

Δείτε επίσης:

Πορτοσάλτε σε Άδωνη: Σακο-λουθώ και πάνω σου κολλάω…

Λιβύη: «Κατηγορώ» για Φλώρο και τέσσερις στρατηγούς

Μάτι: Νέα δικαστική απόφαση μία ημέρα πριν την εισαγγελική πρόταση – Αποζημίωση 180.000 ευρώ σε συγγενή θύματος

Λουτρό αίματος στη Γλυφάδα: «Ήρθα να ξεκαθαρίσουμε» – Τα λόγια του δράστη πριν ανοίξει πυρ (Photos)

Στη φάκα γυναίκα που έστελνε συκοφαντικές επιστολές ως δήθεν «απολυμένοι του Documento»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter