Κασσελάκης για σαπισμένο ΟΑΚΑ: «Τι έκανε ο -επάγγελμα Καραμανλής- υπουργός; Ό,τι και στα Τέμπη: Τίποτα»

Κασσελάκης για σαπισμένο ΟΑΚΑ: «Τι έκανε ο -επάγγελμα Καραμανλής- υπουργός; Ό,τι και στα Τέμπη: Τίποτα»

Την εγκληματική αμέλεια της κυβέρνησης Μητσοτάκη, η οποία γνώριζε για την στατικότητα του ΟΑΚΑ εδώ και τρία χρόνια αλλά δεν έκανε τίποτα, σχολιάζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.

Όπως αναφέρει ο ίδιος σε ανάρτηση του, «22/9/2020. Η ημέρα που ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, Κώστας Καραμανλής, λαμβάνει επίσημη μελέτη για σοβαρά προβλήματα στατικότητας του στεγάστρου Καλατράβα, τα οποία “χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης”». «Τι έκανε ο -επάγγελμα Καραμανλής- υπουργός;» διερωτάται στη συνέχεια ο Στέφανος Κασσελάκης για να απαντήσει: «Ό,τι και στα Τέμπη: Τίποτα!».

«Και όπως συνεχίστηκαν τα δρομολόγια στον σιδηρόδρομο, έτσι συνεχίστηκε η λειτουργία του ΟΑΚΑ» σημειώνει ο ίδιος και συνεχίζει:
«-Όλες οι ελληνικές ομάδες πέρασαν από το στάδιο.
-Όλα τα εντός έδρας διεθνή παιχνίδια του Παναθηναϊκού διεξήχθησαν εκεί.
-Οι πιο πολυπληθείς συναυλίες της χώρας έγιναν εκεί.
-Κάτω από το ασταθές στέγαστρο συγκεντρώνονταν για τρία ολόκληρα χρόνια δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι τη φορά»

«Τρομακτικός συνδυασμός: Ένας υπουργός Καραμανλής που έκρυβε τις μελέτες και ένας πρωθυπουργός Μητσοτάκης που έχει χάσει το manual της χώρας» σχολιάζει καυστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η Ελλάδα που θέλουμε πρέπει να ξεφορτωθεί άμεσα τους ασυναίσθητους μετόχους παρηκμασμένων οικογενειακών πολιτικών επιχειρήσεων» καταλήγει ο ίδιος.

Η ανάρτηση:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter