Κασσελάκης: Η αποπομπή του «πολιτικού απατεώνα» Γεωργιάδη είναι επιβεβλημένη (Video)

Κασσελάκης: Η αποπομπή του «πολιτικού απατεώνα» Γεωργιάδη είναι επιβεβλημένη (Video)

«Νομίζω ότι πρέπει επιτέλους να το πούμε ανοιχτά: να μιλάς για πατρίδα και θρησκεία ενώ ταυτόχρονα πουλάς κηραλοιφές και δήθεν χειρόγραφα του Χριστού, συνιστά πράξη μέγιστης πολιτικής εξαπάτησης» ανέφερε στην έναρξη του 15ου συνεδρίου της ΝΔ ο πρωθυπουργός, φωτογραφίζοντας ουσιαστικά τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης.

Όμως φαίνεται πως στο ατόπημα της «μέγιστης πολιτικής εξαπάτησης», σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του πρωθυπουργού, υπέπεσε στο παρελθόν και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, κάτι το οποίο αναδεικνύει ο Στέφανος Κασσελάκης με ανάρτησή του.

«Η αποπομπή του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη είναι επιβεβλημένη. Θα τον αποπέμψει; Φυσικά όχι. Όπως δεν απέπεμψε τη φιλοναζί υποψήφια ευρωβουλευτή του, τον ομοφοβικό βουλευτή του, τον υφυπουργό του που θεωρεί ότι η γυναίκα είναι μόνο για να γεννάει, την υποψήφια ευρωβουλευτή που διακηρύσσει ότι “τα παιδιά στα Τέμπη τα σκοτώσαμε όλοι μαζί”. Η αλαζονεία του 41% είναι που κρατάει όλους αυτούς τους απίθανους στο κυβερνητικό άρμα» τονίζει μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε επίσης: Ο Άδωνης… δίδαξε τον Βελόπουλο: Όταν ο αντιπρόεδρος της ΝΔ πωλούσε «το χειρόγραφο του Ιησού»

Αναλυτικά η ανάρτηση Κασσελάκη:

“Ο Πρωθυπουργός θεωρεί πράξη «μέγιστης πολιτικής εξαπάτησης» το να πουλάς δήθεν χειρόγραφα του Ιησού.

Άρα η αποπομπή του -πολιτικού απατεώνα κατά τον ίδιο τον Πρωθυπουργό- υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη είναι επιβεβλημένη.

Θα τον αποπέμψει; Φυσικά όχι.

Όπως δεν απέπεμψε τη φιλοναζί υποψήφια ευρωβουλευτή του, τον ομοφοβικό βουλευτή του, τον υφυπουργό του που θεωρεί ότι η γυναίκα είναι μόνο για να γεννάει, την υποψήφια ευρωβουλευτή που διακηρύσσει ότι «τα παιδιά στα Τέμπη τα σκοτώσαμε όλοι μαζί».

Η αλαζονεία του «41%» είναι που κρατάει όλους αυτούς τους απίθανους στο κυβερνητικό άρμα.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης τοποθετήθηκε στο υπουργείο υγείας με έναν στόχο: Τη διάλυση του ΕΣΥ προκειμένου το σύστημα υγείας να ιδιωτικοποιηθεί πλήρως. Όμως δε θα το πουλήσουν για «μόνο 20 ευρώ» όπως το βιβλίο με τις δήθεν επιστολές. Η Υγεία είναι γι’ αυτούς business.

Κι αν αντιδρούν γιατροί και νοσηλευτές; Βαφτίζονται «κάφροι» και «ανθρωπάκια».

Ας δουν οι άνθρωποι του προοδευτικού κέντρου, που παγιδεύτηκαν ψηφίζοντας ΝΔ, ποιος διαχειρίζεται την υγεία τους.”

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter