Κασσελάκης: Καλά έκανα και απέπεμψα τον Παπανώτα – Θα κάνει το ίδιο ο κ. Μητσοτάκης για τον Κυριαζίδη; (Video)

Κασσελάκης: Καλά έκανα και απέπεμψα τον Παπανώτα – Θα κάνει το ίδιο ο κ. Μητσοτάκης για τον Κυριαζίδη; (Video)

«Καλά έκανα! Να δούμε αν ο κ. Μητσοτάκης θα κάνει το ίδιο για τον βουλευτή του από τη Δράμα που δεν ξέρει αν πρέπει να βάλει το «ο» ή «η» μπροστά από το όνομα μου. Μιλάει με ρατσιστικό λόγο, προσβάλει μια ολόκληρη μερίδα συμπολιτών και ο ίδιος δεν τολμάει να το κάνει» είπε στον ΑΝΤ1 ο Στέφανος Κασσελάκης, απαντώντας σε ερώτηση για την αποπομπή Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρθηκε και στην υποψηφιότητα Μπελέρη. «Σκέφτηκα αυτά τα οποία είπε μια υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ ότι έβαλε τον Μπελέρη στο ευρωψηφοδέλτιο για να κόψει ψήφους από την ακροδεξιά…» είπε με νόημα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, έχοντας στο πλευρό του τον Ευάγγελο Αποστολάκη, μίλησε για την περιοδεία του στα νησιά.

«Ευχαριστώ τις τοπικές κοινωνίες, μας έχουν συμπεριφερθεί με τον καλύτερο τρόπο. Οι άνθρωποι εδώ στα νησιά και σε πολλά μέρη που είναι ορεινά, μου λένε ότι οι βουλευτές τους θυμούνται μια φορά στα 4 χρόνια. Πρέπει κάποιος να λιώσει τα παπούτσια και να μπει στην κοινωνία. Πρέπει κάποιος να μπει στην κοινωνία γιατί εδώ οι άνθρωποι αισθάνονται πολίτες τρίτης κατηγορίας. Θα υπάρχουν και στιγμές που είναι άβολες, δεν πειράζει. Μας λένε πως κάνουμε κρουαζιέρα, αλλά μόνο κρουαζιέρα δεν κάνουμε. Ας μας πουν πόσες μέρες θα έκανε κάποιος αυτή την περιοδεία με συμβατικά μέσα. Αυτό που κάνουμε εμείς σε 10 μέρες, θα το έκαναν σε 40 μέρες με συμβατικά μέσα».

Διαβάστε επίσης: Κασσελάκης: «Δεν μπορεί ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος να αφήνει τους νησιώτες απομονωμένους»

«Ο κόσμος πεθαίνει καθημερινά στα νησιά. Η επίσκεψη μου δεν είχε πολιτική σκοπιμότητα» είπε και συνέχισε αναφερόμενος για το Σύστημα Υγείας:  «Καταθέσαμε τροπολογία για το ΕΣΥ, η οποία προβλέπει μεταξύ άλλων εκπαίδευση του προσωπικού και αύξηση των αποδοχών τους και η Νέα Δημοκρατία την απέρριψε».

Ερωτηθείς για τις βλέψεις του για τις ευρωεκλογές απάντησε: «Βλέπω να δημιουργείται ένα κίνημα και ο κόσμος συνειδητοποιεί ότι αυτό που χτίζουμε μπορεί να είναι διαφορετικό απ’ όλους τους τους άλλους. Βλέπει την αλαζονεία της ΝΔ που νομίζει ότι μόνο αυτή μπορεί να κυβερνήσει. Όλα τα κόμματα χτυπάνε τον ΣΥΡΙΖΑ, το ίδιο έκαναν και επί Αλέξη Τσίπρα… Μήπως επειδή είμαστε οι μόνοι καθαροί και δεν χρωστάμε; Γι’ αυτό μας πολεμάνε…».

Σχετικά με τις ειρωνικές δηλώσεις του Ν. Ανδρουλάκη σχετικά με τη δική του βάπτιση είπε ότι δεν ασχολήθηκε καν…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter