Στέφανος Κασσελάκης: «Μπορώ να διοικήσω καλύτερα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη» (Video)

Στέφανος Κασσελάκης: «Μπορώ να διοικήσω καλύτερα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη» (Video)

Συνέντευξη του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στον Alpha

«Μπορώ να διοικήσω καλύτερα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη», διαμήνυσε ο Στέφανος Κασσελάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Alpha και προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, μετά την πρώτη του ομιλία στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

Δείτε επίσης: Όλο το παρασκήνιο: Όταν έκλεισαν οι πόρτες στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ

Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στον Σταύρο Θεοδωράκη, μίλησε για τη ζωή του, αναφέρθηκε στη γνωριμία του με τον Αλέξη Τσίπρα αλλά και το πώς έφτασε στην Κουμουνδούρου. Ακόμα, σε άλλο σημείο της συνέντευξης του, απαντώντας σε όποιον τον χαρακτηρίζει «Μπέπε Γκρίλο» και «Ντόναλντ Τραμπ», υπογράμμισε πως είναι ο «Στέφανος της Ελλάδας».

Ακόμα, είπε ότι θαυμάζει τον Άρη Βελουχιώτη ενώ σε όποιον τον χαρακτηρίζει «Αμερικανάκι» απαντά πως είναι «Κρητίκαρος». Επίσης, είπε ότι το 2009 είχε στηρίξει τον Γιώργο Παπανδρέου ενώ είναι Παναθηναϊκός.

Αναλυτικότερα:

Αναφερόμενος για τον φράχτη στον Έβρο υπογράμμισε ότι «με ενόχλησε πάρα πολύ η εργαλειοποίηση από τον Πρωθυπουργό ένα μήνα μετά τα Τέμπη». Είπε επίσης ότι: «ήταν αυτή η επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο φράχτη που με έκανε να μπω στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας» του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Όσον αφορά το ποιοι τον σύστησαν στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο νέος Πρόεδρος του κόμματος απάντησε «ο Τομέας Διαφάνειας, ο Μανώλης Καπνισάκης και ο Παύλος Πολάκης», και συνέχισε λέγοντας πως «με τον Μανώλη Καπνισάκη που στήριξε την οικογένειά μου για 20 χρόνια».  Εν συνεχεία, ο κ. Καπνισάκης τον γνώρισε στον κ. Πολάκη και «μετά ο Τομέας Διαφάνειας στο Προεδρείο».

«Είμαι ο Στέφανος της Ελλάδας»

Εν συνεχεία υπογράμμισε: «Είμαι ο Στέφανος της Ελλάδας. Ο Τσίπρας μου είπε ότι από κάθε έναν πρέπει να παίρνεις κάτι θετικό».

Από τη συνάντηση που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα, τόνισε πως δεν βγήκε διαφορετικός. «Ο πρόεδρος με βοήθησε στο να μπορώ να ξέρω από που να αρχίσω. Μου έδωσε τον χάρτη ότι το γραφείο σου πρέπει να έχει μια στελέχωση με αυτές τις δεξιότητες».

«Εγώ έχω άλλο στυλ από τον Πολάκη»

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στον Παύλο Πολάκη τονίζοντας: «Αυτό που με συνδέει με τον Παύλο είναι ένα μάθημα δικαιοσύνης. Μπορεί να έχουμε διαφορετικό τρόπο έκφρασης αλλά και οι δυο εκνευριζόμαστε. Το αισθανόμαστε μέσα μας όταν κάποιος κλέβει από τον πλούτο των παιδιών μας. Εγώ έχω άλλο στυλ και ο Παύλος είναι δυναμικός. Μακάρι να ήταν όλοι οι βουλευτές τόσο γειωμένοι στη κοινωνία και να πάλευαν απέναντι σε ένα πελατειακό σύστημα».

 

«Δεν είμαι Αμερικανάκι, είμαι Κρητίκαρος»

Υπογράμμισε πως μπορεί να διοικήσει καλύτερα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Μπορώ να διοικήσω καλύτερα από τον Μητσοτάκη, εγώ έχω επιχειρήσει κάτι από το μηδέν» ανέφερε και συνέχισε όσον αφορά την Goldman Sachs, είπε: «είμαι ένας άνθρωπος, ο οποίος εργάστηκε εκεί. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που εργάζονται στον τραπεζικό τομέα και είναι προοδευτικοί και αριστεροί». «Όσοι έχουν πει ότι έχουν βρει ένα Αμερικανάκι σε εμένα σύντομα θα διαπιστώσουν ότι είμαι ένας Κρητίκαρος» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Ναι» στην κρατικοποίηση της ΔΕΗ

Επιπροσθέτως, τάχθηκε επίσης υπέρ της κρατικοποίησης της ΔΕΗ. Υπογράμμισε ότι: «δεν είμαστε πλέον στην εποχή του φαξ που δεν ξέρουμε τι γίνεται. Έχουμε πληροφόρηση σε ζωντανό χρόνο αυτή την στιγμή. Έχουμε πολλές δικλείδες ασφαλείας για να ελέγξουμε».

«Είμαι Παναθηναϊκός και στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ»

«Λοιπόν να το ξεκαθαρίσουμε. Είμαι Παναθηναϊκός και στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ»,  είπε εμφανώς αστειευόμενος και συνέχισε: «Δεν έχει καμία σχέση με τον Αλέξη Τσίπρα. Απλά μεγάλωσα όντως, Παναθηναϊκός».

Για τον Άρη Βελουχιώτη

Ερωτηθείς ποια προσωπικότητα της Αριστεράς τον εμπνέει, απάντησε: «Για να σου πω την αλήθεια, θα έλεγα τον Βελουχιώτη». Πρόσθεσε, ακόμα: «πρέπει να μας εμπνέουν αυτές οι φυσιογνωμίες».

«Ψήφισα Γιώργο Παπανδρέου το 2009»

Ακόμα, δήλωσε: «Tο 2009 ψήφισα Γιώργο Παπανδρέου. Ήταν το θέμα της διαύγειας, της μεταρρύθμισης. Ήταν προφανώς μια πολύ διαφορετική εποχή, όταν εκείνος ήταν Πρωθυπουργός, αλλά αυτή η μεταρρυθμιστική προοδευτική νοοτροπία ήταν κάτι το οποίο με εξέφραζε».

Προεκλογική καμπάνια

Ακόμα, επισήμανε πως η καμπάνια του δεν στοίχισε πολλά χρήματα η καμπάνια του, αφού είχε διάρκεια μόλις έναν μήνα. «Δεν επικοινώνησα μόνο στα Κοινωνικά Δίκτυα αλλά και μέσα στη κοινωνία. Έτρεχα, έτρεχα, έτρεχα, δεν κρύφτηκα», είπε χαρακτηριστικά.

Για την οικονομική του κατάσταση είπε: «Είμαι πολύ ευκατάστατος έχω μια ευχέρεια και ουσιαστικά δεν χρειάζεται να δουλέψω στη ζωή μου. Έχω ανεξαρτησία δεν έχω καμία εξάρτηση από κανέναν».

«Ήδη οικογένεια με τον Τάιλερ»

«Είμαστε ήδη οικογένεια με τον Τάιλερ. Οικογένεια γίνεσαι όταν έχεις έναν συνάνθρωπο, με τον οποίο ευθυγραμμίζεσαι ψυχολογικά, αξιακά και δημιουργείς το οικοσύστημά σου. Δύο άνθρωποι που επιλέγουν την αγάπη, είναι οικογένεια. Η αγάπη κάνει την οικογένεια. Εγώ και ο Τάιλερ θα θέλαμε να επεκτείνουμε την οικογένειά μας», τόνισε.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter