Κασσελάκης: «Ο κόσμος θα επιλέξει ανάμεσα σε ακροδεξιούς celebrities και σε ανθρώπους από την κοινωνία» (Video)

Κασσελάκης: «Ο κόσμος θα επιλέξει ανάμεσα σε ακροδεξιούς celebrities και σε ανθρώπους από την κοινωνία» (Video)

Eπέστρεψε σήμερα από Νέα Υόρκη και Ουάσιγκτον ο Στέφανος Κασσελάκης και στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση έστρεψε ξανά τα πυρά του κατά του Γιώργου Αυτιά και της ΝΔ.

«Είναι πολύ καλός στο να παρουσιάζει μια εικόνα λαϊκίστικα» είπε.

Κληθείς να σχολιάσει την φράση του υποψήφιου γαλάζιου ευρωβουλευτή, πως «όλη η Ομογένεια ψηφίζει ΝΔ», ο Στέφανος Κασσελάκης είπε: «Δεν έχω αυτήν την εντύπωση από την Ομογένεια και να ξέρετε ότι έχει ενοχληθεί η Ομογένεια από την δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη για μένα περί “εισαγόμενου” αρχηγού. Αν παρακολουθήσει κανείς εικόνες πριν από την παρέλαση, θα δει ότι έχω καλή σχέση με την Ομογένεια και οι ίδιοι ελπίζουν ότι θα μπορέσουμε να φέρουμε μια αλλαγή στην Ελλάδα, γιατί οι ίδιοι πιστεύουν ότι τους θεωρούν θύματα…»

Επίσης, χαρακτήρισε ξανά ως χουντικό το σύνθημα «πατρίς – θρησκεία – οικογένεια» που χρησιμοποίησε ο Γιώργος Αυτιάς, συμπληρώνοντας πως «αν ο καθένας εκμεταλλεύεται το όνομα της πατρίδας για να παριστάνει τον πατριώτη, αυτό δεν λύνει τα προβλήματα του τόπου».

Διαβάστε επίσης: Κασσελάκης: «Πρόοδος είναι να μην διαφημίζεις τον πατριωτισμό σου με χουντικά συνθήματα όπως οι Αυτιάδες

Παρουσιάζεται το ευρωψηφοδέλτιο

Ο Στέφανος Κασσελάκης θα παρουσιάσει το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ αύριο Παρασκευή στο Κέντρο Πολιτισμού – Ελληνικός Κόσμος στις 7 το απόγευμα. Εκεί θα ανακοινωθούν και επίσημα οι 5 υποψήφιοι που απομένουν για να κλείσει η λίστα των 42 που θα δώσουν τη μάχη του σταυρού. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα επιλέξει 4 γυναίκες και έναν άνδρα.

«Από τη μια ο πολίτης έχει να τσεκάρει κουτάκια με ακροδεξιούς celebrities και από την άλλη, έχεις μια ομάδα από επαγγελματίες και ανθρώπους που προέρχονται από την κοινωνία» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης στον Γιώργο Λιάγκα.

«Είναι η πρώτη φορά στην Ελλάδα που ένα κόμμα -και δη η αξιωματική αντιπολίτευση- δίνει το δικαίωμα στον λαό να επιλέξει τους υποψήφιους του και δεν το φοβάμαι. Σέβομαι την κρίση των μελών και των φίλων του ΣΥΡΙΖΑ. Όλοι έχουν κάτι να προσφέρουν και κάτι να πουν, κανείς δεν είναι τυχαία εκεί που είναι και όλοι πρέπει να αποδείξουν αν αξίζουν την θέση στις Βρυξέλλες. Είναι πολύ εύκολο κάποιος να χλευαστεί, όμως πολλοί έχουν εργαστεί πολύ για να είναι εκεί, μεταξύ των υποψήφιων ευρωβουλευτών» είπε και συμπλήρωσε:

«Το μήνυμα του ψηφοδελτίου είναι ένα μήνυμα αξιοκρατίας, ανανέωσης και ότι μια νέα, φρέσκια ομάδα θα μπορέσει να φέρει αλλαγές στην Ελλάδα για να την κάνει μια χώρα της προόδου και την ΕΕ μια Ένωση της προόδου και όχι Ένωση κακών λύσεων, όπως πχ. στο Προσφυγικό. Ο δικός μου ρόλος θα είναι να αναδείξω αυτά τα λαμπρά μυαλά και ο Έλληνας και η Ελληνίδα να επιλέξει».

«Το μόνο θαύμα είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σταθεί στα πόδια του»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ρωτήθηκε για τα όσα εκμυστηρεύθηκε στον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο για τον σταυρό από το λάδι που σχηματίστηκε στην κολυμπήθρα ενώ βαπτιζόταν.

«Το μόνο θαύμα που υπάρχει είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σταθεί στα πόδια του και έχει αναστηθεί μετά από όσα έχει περάσει τα τελευταία χρόνια και είμαι υπερήφανος για ότι έχουμε πετύχει», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης και εξήγησε ότι «προφανώς δεν προβλήθηκε όλη η συζήτηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής»

«Επειδή υπάρχει ένας δεσμός με έναν από τους νεότερους αγίους της Εκκλησίας, δεν σημαίνει ότι αλλάζω την πλατφόρμα. Από τον Αύγουστο έχω πει για τους διακριτούς ρόλους Κράτους και Εκκλησίας» είπε χαρακτηριστικά.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter