Κασσελάκης: «Οδικός χάρτης στη σφαγή ενός λαού δεν υπάρχει – Να αφήσει τις υπεκφυγές ο Μητσοτάκης»

Κασσελάκης: «Οδικός χάρτης στη σφαγή ενός λαού δεν υπάρχει – Να αφήσει τις υπεκφυγές ο Μητσοτάκης»

Ο Στέφανος Κασσελάκης κάλεσε τον πρωθυπουργό να «αφήσει τις υπεκφυγές», αναφορικά με την υπόθεση αναγνώρισης Παλαιστινιακού κράτους, σημειώνοντας ότι «δεν υπάρχει οδικός χάρτης στη σφαγή ενός λαού».

«Η Ελλάδα υπήρξε πάντα στη σωστή πλευρά της Ιστορίας ως προς την τήρηση του διεθνούς δικαίου και τους αγώνες των λαών για ανεξαρτησία. Καλώ τον πρωθυπουργό να μην αμαυρώσει αυτήν την εθνική μας παρακαταθήκη», επεσήμανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τις πρόσφατες δηλώσεις Μητσοτάκη για το παλαιστινιακό, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «δεν είναι ο σωστός χρόνος».

Αναλυτικά η ανάρτηση Κασσελάκη

«Δεν είναι ο σωστός χρόνος», δήλωσε χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την αναγνώριση Παλαιστινιακού κράτους, αλλά θα ήθελε να το κάνει κάποτε, μετά την τήρηση ενός οδικού χάρτη.
Ποιον οδικό χάρτη εννοεί; Τον οδικό χάρτη του Νετανιάχου; Τον οδικό χάρτη των εποικισμών που έχει καταδικάσει ο ΟΗΕ;

Οδικός χάρτης στη σφαγή ενός λαού δεν υπάρχει.

Ούτε υπάρχει πιο σωστός χρόνος από τώρα που όλη η Ευρώπη κινητοποιείται και ήδη τρεις χώρες, Ισπανία, Ιρλανδία, Νορβηγία προχώρησαν στην αναγνώριση.

Καλώ τον πρωθυπουργό να αφήσει τις υπεκφυγές και να προχωρήσει στην άμεση αναγνώριση του Παλαιστινιακού κράτους, που αποτελεί εχέγγυο ειρηνικής συμβίωσης του ισραηλινού και του παλαιστινιακού λαού στη Μέση Ανατολή.

Η Ελλάδα υπήρξε πάντα στη σωστή πλευρά της Ιστορίας ως προς την τήρηση του διεθνούς δικαίου και τους αγώνες των λαών για ανεξαρτησία. Καλώ τον πρωθυπουργό να μην αμαυρώσει αυτήν την εθνική μας παρακαταθήκη.

Διαβάστε επίσης:

Ο Άδωνης απειλεί τους γιατρούς του ΕΣΥ ότι θα τους φέρει ιδιώτες!

Τι έγραφε το απειλητικό e-mail που εστάλη μαζικά σε σχολεία της Αττικής – Από το εξωτερικό ο αποστολέας

Ολυμπιακός: Για την ιστορία του και για την Ελλάδα – Θέλει να γράψει την πιο χρυσή σελίδα με τον ευρωπαϊκό τίτλο

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter