Κασσελάκης σε Σακελλαροπούλου: «Ό,τι μπορούμε να κάνουμε ως αξιωματική αντιπολίτευση, θα το κάνουμε» (Video)

Κασσελάκης σε Σακελλαροπούλου: «Ό,τι μπορούμε να κάνουμε ως αξιωματική αντιπολίτευση, θα το κάνουμε» (Video)

Στο Προεδρικό Μέγαρο μετέβη λίγο πριν τις 11 ο Στέφανος Κασσελάκης, με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας να τον υποδέχεται στο γραφείο της.

Διαβάστε επίσης: Στo Προεδρικό Μέγαρο ο Στέφανος Κασσελάκης – Συνάντηση με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου (Photos)

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου ανέφερε απευθυνόμενη στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι εκείνος καλείται να ασκήσει τα καθήκοντά του «σε μια περίοδο γεμάτη προκλήσεις σε παγκόσμιο σκηνικό, αλλά και στη χώρα μας τα προβλήματα δεν λείπουν συνεχώς».

Απαντώντας, ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρθηκε στην περιοδεία που πραγματοποίησε τη Δευτέρα στις πληγείσες περιοχές του Βόλου. «Τα είδα και χθες δια ζώσης τα προβλήματα. Έχουμε πολλούς συνανθρώπους μας, οι οποίοι έχουν ανάγκη από άμεση αρωγή από την Πολιτεία στις περιοχές που έχουν υποστεί τις πλημμύρες και τις φυσικές καταστροφές. Ό,τι μπορούμε να κάνουμε από μεριά μας, ως αξιωματική αντιπολίτευση, θα το κάνουμε», υπογράμμισε.

Από την πλευρά της, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας σημείωσε: «Είχαμε πολλά τέτοια φαινόμενα, η κλιματική κρίση είναι εδώ και δυστυχώς τα πράγματα δεν νομίζω ότι θα γίνουν πιο εύκολα τώρα σύντομα. Επομένως ο κρατικός μηχανισμός πρέπει να είναι πάντα έτοιμος. Και φυσικά όλοι. Και η αυτοδιοίκηση και οι τοπικές κοινωνίες».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter