Κασσελάκης: Στείλτε ένα μήνυμα, ότι η Ελλάδα δεν είναι χώρα της αλαζονείας, της αμέλειας και της ατιμωρησίας

Κασσελάκης: Στείλτε ένα μήνυμα, ότι η Ελλάδα δεν είναι χώρα της αλαζονείας, της αμέλειας και της ατιμωρησίας
Ανάρτηση με τη λίστα των υποψηφίων που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ στις αυτοδιοικητικές εκλογές έκανε ο πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης τονίζοντας ότι «η Ελλάδα δικαιούται καλύτερα. Δικαιούται ανθρώπους από την κοινωνία, από την εργασία, με καινούριες, σύγχρονες, προοδευτικές ιδέες. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει υποστηρίξει πολλούς τέτοιους υποψηφίους».
Ολόκληρη η ανάρτηση:
Η αυτοδιοίκηση αλλάζει άμεσα τη ζωή μας. Είναι ο κορμός από τον οποίο οι δικοί σας φόροι, τα χρήματά σας, διοχετεύονται στην περιφέρεια, στον κόσμο.
Έχετε δει την αλυσίδα του μπλε κράτους από την κεντρική κυβέρνηση μέχρι τις περιφέρειες, μέχρι τους δήμους. Έχετε δει αλαζονεία, κακοδιαχείριση, έχετε δει χαστούκια.
Η Ελλάδα δικαιούται καλύτερα. Δικαιούται ανθρώπους από την κοινωνία, από την εργασία, με καινούριες, σύγχρονες, προοδευτικές ιδέες. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει υποστηρίξει πολλούς τέτοιους υποψηφίους.
Εδώ θα δείτε ποιους υποστηρίζουμε σε όλη την επικράτεια:
Αλλά η επιλογή είναι δική σας. Να επιλέξετε τι ζωή θέλετε. Στείλτε ένα μήνυμα αύριο, ότι η Ελλάδα δεν είναι χώρα της αλαζονείας, της αμέλειας και της ατιμωρησίας.
Και στον β’ γύρο, θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας και θα στηρίξουμε τον προοδευτικό υποψήφιο σε κάθε περίπτωση.

Μυστικά & Documento

03/12/2023, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter