Κασσελάκης: Θα λογοδοτήσουν όσοι έχουν σπαταλήσει τα χρήματα του ελληνικού λαού για αυτά τα έργα που δεν έχουν γίνει ποτέ

Κασσελάκης: Θα λογοδοτήσουν όσοι έχουν σπαταλήσει τα χρήματα του ελληνικού λαού για αυτά τα έργα που δεν έχουν γίνει ποτέ

Τη δυνατότητα για έναν ζωντανό χώρο μελέτης, συμμετοχής, αλλά και συμβολής στην τοπική τουριστική ανάπτυξη, διέκρινε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, κατά την ξενάγησή του στον αρχαιολογικό χώρο της Νεμέας και στο μουσείο του, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Κόρινθο.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, επέδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τον αρχαιολογικό χώρο και ενημερώθηκε εκτενώς για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει, με κυριότερη αυτή της αναστήλωσης των μνημείων, για την οποία υπάρχει έτοιμη μελέτη, αλλά δεν υλοποιείται. Θίγοντας το ζήτημα της ανάγκης αξιοποίησης σχετικών προγραμμάτων, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ επεσήμανε ότι «εδώ έπρεπε να είχαμε φοιτητές από πολλά πανεπιστήμια του εξωτερικού, να είχαμε νέα παιδιά να βλέπουν τη διαδικασία, να γινόταν ένα κέντρο ανάπτυξης, συνδυασμός εκπαίδευσης, αρχαιολογικής μελέτης και τουρισμού».

«Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο δεν πράττουμε τα δέοντα για να μπορέσουμε να αναδείξουμε αυτό το μνημείο πολιτισμού, ώστε να δημιουργηθεί και μια τοπική ανάπτυξη γύρω από αυτό. Είναι κοινή λογική την οποία δυστυχώς δεν βλέπουμε στη χώρα μας», δήλωσε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, μετά το τέλος της επίσκεψής του.

Σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε ότι όσοι έχουν σπαταλήσει χρήματα του ελληνικού λαού θα λογοδοτήσουν εφόσον ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ξαναέρθει στην κυβέρνηση.

Η ανάρτηση του:

Διάλογος με τον κόσμο:
-Να ξέρετε ότι εφόσον είμαστε κυβέρνηση, θα λογοδοτήσουν όσοι έχουν σπαταλήσει τα χρήματα του ελληνικού λαού για αυτά τα έργα που δεν έχουν γίνει ποτέ. Θα γίνει έρευνα. Θα λογοδοτήσουν.
-Κανείς δεν έχει λογοδοτήσει ποτέ…
-Εμένα δε μ’ έχει κανείς, αγαπημένη μου. Θα λογοδοτήσουν.
-Για τις παρακολουθήσεις που έκανε;
-Είναι δυνατόν να φτάνουμε στο σημείο ένας έντιμος λειτουργός να βουρκώνει, αναφερόμενος σε σχόλια του Πρωθυπουργού στη Βουλή; Και μάλιστα σχόλια τα οποία έκανε μισή ώρα αφού εγώ τον πίεσα στο γραφείο του, τον Πρωθυπουργό.
Αυτό αφορά όλους μας. Αφορά και εσένα τον αγρότη η Ανεξάρτητη Αρχή.
Γιατί αν δεν έχουμε μια δημοκρατία υψηλής ποιότητας, δε θα έρθουν καλοί πολιτικοί λειτουργοί για να προσφέρουν δικαιοσύνη στον απλό πολίτη που δουλεύει.
*Από τη σημερινή μου επίσκεψη στην Κορινθία.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter